Story: Πήγε να ζητήσει δουλειά στα McDonald’s & έφυγε από εκεί Top Model

Μόνο ως σενάριο ταινίας θα μπορούσε να σκεφτεί ο  21χρονος την κατάληξη του πηγαίνοντας να ζητήσει δουλειά στα McDonald’s. Έγινε Top Model 

O Christopher Kellie, αφήνοντας πίσω του το όνειρο του για μια καρίερα personal trainer, στήθηκε στην ουρά μαζί με άλλους ενδιαφερόμενους για να ζητήσει part time απασχόληση. 

Η ζωή όμως μερικές φορές κρύβει εκπλήξεις.

Ο νέος, ωραίος και μελαχρινός, ύψους 1,83, στα 16 του τότε, έφυγε από το fast food ,που είχε πάει μαζί με την μητέρα του, όχι με την συγκεκριμένη δουλειά για την οποία έψαχνε, αλλά με συμβόλαιο ως μοντέλο, αφού στάθηκε τυχερός και τον είδε η ιδιοκτήτρια του πρακτορείου Colours Agency, που έτυχε να τρώει με την οικογένεια της στο μαγαζί.

Ο Christopher, μέσα σε λίγο καιρό, έγινε βασικό πρόσωπο στις καμπάνιες των Harvey Nichols, JD Sports , Barbour και άλλες μάρκες.

"Πληρώνομαι για να κάνω πράξη το... όνειρό μου", λέει ο τυχερός νέος. 

"Είχα ήδη μπει στο αμάξι της μητέρας μου και ετοιμαζόμασταν να φύγουμε, αφού είχα δώσει το βιογραφικό μου, όταν μία γυναίκα σχεδόν έπεσε πάνω στο τζάμι του αυτοκινήτου και άρχισε να μας φωνάζει να σταματήσουμε", λέει  ο Christopher για την ημέρα που του άλλαξε την ζωή.

"Κατέβασα ο τζάμι και τότε εκείνη με ρώτησε αν ήθελα να γίνω μοντέλο", θυμάται.


Αυτή τη στιγμή ο 21χρονος πια νέος, είναι ένα από τα πλέον διάσημα και καλοπληρωμένα μοντέλα στην Σκωτία.

"Όλοι όσοι δουλέψουν μαζί του τον λατρεύουν, είναι όμορφος και έξυπνος. Αυτό το παιδί έχει για ταβάνι μόνο τον ουρανό", θα πει η γυναίκα που τον ανακάλυψε.

Φωτογραφίες: coloursagency.com

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ