Story: 25χρονος Σουηδός κέρδισε 7 εκατομμύρια δολάρια στο YouTube σε ένα χρόνο

7 εκατομμύρια δολάρια μόνο το περασμένο έτος κέρδισε νεαρός μέσω YouTube σύμφωνα με Σουηδική εφημερίδα

Με σχεδόν μηδενικές προσπάθειες και χωρίς κόπο έβγαλε αυτά τα χρήματα ο Felix Kjellberg καθώς έχει μετατρέψει την μανία του με τα Video Games σε δουλειά και δε σε μια ιδιαίτερα κερδοφόρα.

Ο 25χρονος Felix Kjellberg, γνωστός στους οπαδούς ως PewDiePie, καταγράφει τον εαυτό του ενώ παίζει βιντεοπαιχνίδια και απευθείας ανεβάζει τις αντιδράσεις του στο κανάλι του στο YouTube. 

Έχει 37 εκατομμύρια οπαδούς που τον ακολουθούν, περισσότερους ακόμα και από αυτούς που έχουν πολλοί γνωστοί τηλεαστέρες, τραγουδιστές και συγκροτήματα. 

Το τελευταίο βίντεο του Kjellberg, στο οποία παίζει το online παιχνίδι που ονομάζεται Agario, έκανε 1.5 εκατομμύρια προβολές μέσα σε 18 ώρες.

Τον Ιούλιο του 2014, ο Kjellberg επιβεβαίωσε ότι κέρδισε περίπου 4 εκατομμύρια δολάρια το 2013

To YouTube είναι μια κερδοφόρα επιχείρηση για τα μεγάλα αστέρια αλλά και γι’ αυτούς που κερδίζουν χρήματα μέσω των διαφημίσεων σε αυτά. 

Όπως συμβαίνει με πολλά πράγματα, λίγοι είναι οι άνθρωποι που βγάζουν πολλά χρήματα από τα βίντεο που ανεβάζουν αλλά υπάρχουν και πολλοί άνθρωποι που δεν έχουν έχουν καταφέρει να βγάλουν τίποτα από αυτά. 

Για να πετύχει κάποιος θα πρέπει να έχει κάτι το ιδιαίτερο το οποίο θα δει ο κόσμος και θα κολλήσει.

Δείτε εδώ το Κανάλι του Felix Kjellberg στο YouTube

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ