Βέμπερ: ''Κύριε Τσίπρα φοβάμαι ότι συναγελάζεστε με λάθος φίλους''

Σφοδρή επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος Μάνφρεντ Βέμπερ μιλώντας στο ευρωκοινοβούλιο παρουσία του Αλέξη Τσίπρα.

 

«Κύριε Τσίπρα επανέλθετε στη λογική και καταθέστε ένα πρόγραμμα» τόνισε, ενώ η ομιλία του διεκόπη αρκετές φορές. «Οι ακραίοι της Ευρώπης σας συγχαίρουν. Και φοβάμαι ότι συναγελάζεστε με λάθος φίλους», σημείωσε.

Απευθυνόμενος προς τον Έλληνα πρωθυπουργό και αναφερόμενος στο δημοψήφισμα ρώτησε: «Οι άλλοι λαοί δικαιούνται να ψηφίζουν; Ευρώπη δεν είναι το άθροισμα των δημοψηφισμάτων είναι η αναζήτηση του συμβιβασμού».

«Καταθέσατε καταστροφικό προϋπολογισμό, δεν μπορείτε να προσφέρετε την ελπίδα» επεσήμανε και πρόσθεσε: «Απορρίψατε τη βοήθεια που σας προσέφερε ο κ. Γιούνκερ. Στις άλλες χώρες έγιναν μεταρρυθμίσεις. Πώς εξηγείτε στους Βούλγαρους ότι δεν δέχεστε περικοπές όταν σε 5 κράτη ο κατώτατος μισθός είναι χαμηλότερος».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για να έχετε στο μενού σας ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ