Ανείπωτη τραγωδία στη Ρόδο: 31χρονη μητέρα πέθανε ανήμερα των γενεθλίων της από χρήση ουσιών

Μια ανείπωτη τραγωδία με θύμα 31χρονη μητέρα τριών παιδιών, δύο αγοριών από τον πρώτο της γάμο και ενός βρέφους, που απέκτησε με τον 32χρονο σύντροφο της, βύθισε στο πένθος το νησί της Ρόδου. 

Η 31χρονη, που είχε εμπλακεί στα γρανάζια των ναρκωτικών, κατέληξε στο υπνοδωμάτιό της τα ξημερώματα της Τρίτης και βρέθηκε νεκρή από τον σύντροφό της, στο κρεβάτι τους, στις 09.00 το πρωί.

Τραγική ειρωνεία αποτελεί ότι η ημέρα του θανάτου της 31χρονης συμπίπτει με την ημερομηνία γέννησής της, δηλαδή τα γενέθλιά της. H 31χρονη, από τα πρώτα στοιχεία των ερευνών, που αναμένεται να επιβεβαιωθούν ή να διαψευστούν από την διενέργεια τοξικολογικής εξέτασης που διενεργήθηκε, φέρεται να είχε κάνει χρήση συνθετικής ναρκωτικής ουσίας, γνωστής και ως «κοκαΐνη των φτωχών», που δεν υπάγεται στον κατάλογο των ναρκωτικών.

Στις ΗΠΑ αυτή τη στιγμή η «κοκαΐνη των φτωχών» αποτελεί το υπ’ αριθμόν ένα πρόβλημα, ως προς τους εξαρτημένους ανθρώπους. Μέχρι το 2008 – 2009 η συγκεκριμένη ουσία ήταν άγνωστη στην Ελλάδα. Μια ουσία που κάθε άλλο παρά αθώα είναι, καθώς νοθεύεται με διάφορα υλικά, όπως υγρά μπαταρίας.

Ο σύντροφος της 31χρονης μάλιστα, είχε εμπλακεί πρόσφατα σε υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών και είχε αφεθεί ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο της εμφάνισής του, στο πρώτο πενθήμερο κάθε μήνα στο αστυνομικό τμήμα του τόπου κατοικίας του, μαζί με ακόμη δύο άτομα. 

Πηγή: dimokratiki.gr

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ