Πρωτοσέλιδα διεθνούς τύπου: Κυριακή λήγει το τελεσίγραφο - Η ημέρα της κρίσης για την Ελλάδα

Σαν κύριο θέμα των διεθνών πρακτορείων ειδήσεων έχουν σαν θέμα τα το τελεσίγραφο που έθεσαν η Σύνοδος Κορυφής στην Ελλάδα.

Την Κυριακή  12 Ιουλίου είναι η τελευταία ευκαιρία της Ελλάδας προκειμένου να φθάσει σε συμφωνία με τους πιστωτές της και να μην υπάρξει το οδυνηρό αποτέλεσμα της εξόδου από την ΕΕ και το κοινό νόμισμα.

 

Bloomberg: Η Ελλάδα αντιμέτωπη με Grexit εάν ο Τσίπρας δεν «υποκλιθεί» έως την Κυριακή

«Οι Ευρωπαίοι ηγέτες έθεσαν την Κυριακή ως deadline για να διασώσουν την Ελλάδα, τονίζοντας ότι σε διαφορετική περίπτωση θα λάβουν το άνευ προηγούμενου βήμα να διώξουν τη χώρα από το ευρώ», το πρώτο σχόλιο του πρακτορείου Bloomberg.

CNBC: Οι Ευρωπαίοι ηγέτες έθεσαν το τελικό deadline

Για την τελική ημερομηνία κατάθεσης του σχεδίου της Ελλάδας έχει ως κύριο θέμα το CNBC μαζί με τις δηλώσεις των ηγετών που μετείχαν στην σύνοδο κορυφής

Financial Times: Περιθώριο πέντε ημερών για την Ελλάδα

Την προθεσμία των πέντε ημερών που έδωσαν στην Ελλάδα οι πιστωτές έχει ωε πρώτο θέμα της ιστοσελίδα των Financial Times.

 

Wall Street Journal: Η Ευρωζώνη θέτει ως Deadline την Κυριακή για την Ελλάδα

«Οι ηγέτες της Ευρωζώνης έθεσαν την Κυριακή ως καταληκτική ημερομηνία προκειμένου η Ελλάδα να κατορθώσει να κλείσει μία νέα χρηματοδοτική συμφωνία, στην οποία θα περιλαμβάνονται μέτρα πλήρους αναδιάρθρωσης, όπως τόνισε η Γερμανίδα καγκελάριος», είναι το πρώτο σχόλιο της Wall Street Journal

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ