Άγης Βερούτης: Ave Ceasar Alexis οι μελλοθάνατοι σε χαιρετούν & το σύμπαν φταίει που υποφέρουμε, όχι εμείς

H νίκη του Τσίπρα είναι ολοκληρωτική.

Ήρθε ο Βασιλιάς Αλέξης!!!

Κανενός άλλου δεν είναι η νίκη, ούτε του Καμμένου, ούτε του Μιχαλολιάκου, ούτε του Κασιδιάρη, ούτε του Τσακαλώτου, ούτε του Βαρουφάκη, ούτε κανενός άλλου ψεκασμένου.

*Στο capital.gr

Μονοκοντυλιά ο Βασιλιάς Αλέξης κατετρόπωσε σύσσωμο το υπόλοιπο πολιτικό σύστημα, και το ίδιο του το κόμμα.

Μονοκοντυλιά έβαλε τέλος στην Μεταπολίτευση, και πιθανόν σε 50 χρόνια Ευρωπαϊκής σύγκλισης. Μονοκοντυλιά ακύρωσε τον Αντρέα, τον Γέρο Καραμανλή, όλους τους εν ζωή πρώην πρωθυπουργούς.

Ισοπέδωσε στην ολότητά τους όλους τους πολιτικούς που κυριάρχησαν στο πολιτικό ρινγκ τα τελευταία 20 χρόνια, εξολόθρευσε το μεταρρυθμιστικό ρεύμα, εξαφάνισε τους εσωκομματικούς του αντιπάλους, εκμηδένισε σύσσωμη την αντιπολίτευση.

Κατετρόπωσε ακόμα και την ίδια του τη χώρα!
 

Η οικονομία σε αιμορραγικό σοκ, εδώ και 8 ημέρες αιμορραγεί θέσεις εργασίας με ρυθμό 50.000 την ημέρα (και αυξάνει), με κλειστές όλες τις τράπεζες και ενώ τα τελευταία ευρωχαρτονομίσματα βγαίνουν λίγα-λίγα από τα ΑΤΜ, τα απομεινάρια του πρώην Ελληνικού Τραπεζικού Συστήματος.

Μια θέση εργασίας των €586 το μήνα κοστίζει σε μια επιχείρηση-εργοδότη €10.000/χρόνο για μισθούς και εισφορές (€586x14x1,2446), και άλλα €10.000 σε λοιπά έξοδα της θέσεως.

Οταν χάθηκαν από το ΑΕΠ €8 δισ. τη βδομάδα που πέρασε, λόγω capital controls αυτό μεταφράζεται σε 400.000 θέσεις εργασίας. Το Χρηματιστήριο Αθηνών είναι κλειστό από τις 26/6 ώστε να μην αποτυπώνει τη ζημιά στην οικονομία. Αν αυτό συνεχίσει άλλες 3-4 βδομάδες την βάψαμε όλοι. Δεν θα μείνει κολυμπηθρόξυλο από την οικονομία.

Μπράβο Γιάνη! Πέτυχες αυτό που ήθελες! 

Θα σε ακολουθεί από όταν οι εκατοντάδες χιλιάδες που άφησες άνεργους θα αρχίσουν να πεινάνε. 

Εφόσον το ‪OXI‬ σημαίνει νέα συμφωνία εντός 48 ωρών, έχω τόση ακριβώς υπομονή. 

Αυτό σημαίνει η υπομονή μου και η ανοχή μου εκτείνετο ως την Τρίτη 7/7/15 στις 17:00, άντε στις 24:00. Αυτό όμως πάει. Πέρασε. 

Οι πολιτικοί αρχηγοί ανέβηκαν στο άρμα του, για μια συμφωνία με αναπτυξιακή διάσταση και κούρεμα του χρέους, όμως η Ευρωπαϊκή πλευρά δεν αναγνωρίζει απαραίτητα την ανάγκη να έρθει σε συμφωνία, ειδικά οι Ανατολικοευρωπαϊκές χώρες που συντάσσονται με τη σκληρή γραμμή της Γερμανίας.

Οι πιστοί του Βασιλιά Αλέξη, επευφημούν την ολοκληρωτική του επικυριαρχία πάνω στην ελληνική πολιτική, θαυμάζουν τη μαγκιά του να τραβήξει την περόνη από τη χειροβομβίδα πάνω στην οποία κάθονται όλοι οι Έλληνες, πιστεύοντας τα μεγάλα λόγια του, πως η ζωή μετά θάνατον είναι γλυκιά και άκοπη...
...και όλοι οι άλλοι φεύγουν ως αρμόζει με την επίσημη είσοδο ενός βασιλιά.

Βέβαια η έξοδος της Ελλάδας από την Ευρώπη είναι πλέον πολύ πιθανή, όμως εφόσον η πλειοψηφία των Ελλήνων αυτό επιθυμεί, είναι και αναπόφευκτα αποδεκτή από εμάς τους υπόλοιπους.

Η εξολόθρευση του μεταρρυθμιστικού μπλοκ, με την απλή άρνηση ότι υπάρχουν παθογένειες στη χώρα για να αλλαχτούν, ήταν σχεδόν άνευ σημασίας για τον ίδιο το Βασιλιά Αλέξη.

Εξάλλου, φτάσαμε εδώ που φτάσαμε γιατί φταίξανε οι κακοί τοκογλύφοι, φταίξανε οι διεφθαρμένοι πολιτικοί που πήρανε μόνοι τους και φάγανε τα 1,6 τρισεκατομμύρια των τελευταίων 40 ετών, φταίξανε οι Αμερικάνοι, οι εξωγήινοι, οι Ελοχίμ και οι Ωφελίμ, όλοι εκτός από τον περιούσιο Ελληνικό Λαό, που όπως αποδείχθηκε χθες δεν χρειάζεται να αλλάξει σε τίποτα!

Το σύμπαν φταίει που υποφέρουμε, όχι εμείς!

Το σύμπαν φταίει που δεν υπάρχει λεφτόδεντρο!

Με αυτά και με κείνα όμως, ο Βασιλιάς Αλέξης δίχασε τη χώρα. 

Το δημοψήφισμα δεν ήταν για το ΝΑΙ και το ΟΧΙ. Ήταν ο νέος εθνικός διχασμός. 

Οι ψηφοφόροι της αντίθετης άποψης έγιναν ανθέλληνες, ναινέκοι, γερμανοτσολιάδες, προδότες και άλλα πολλά μισαλλόδοξα και διχαστικά. Διαβρωτικά της δημοκρατίας και της κοινωνικής συνοχής μακροπρόθεσμα. 

Ο Βασιλιάς εξέθρεψε συνειδητά το μίσος και τη διχόνοια σε ενα Λαό εξανδραποδισμένο από την ύφεση και την υπερφορολόγηση και την ανεργία. Δεν χρειάζεται να θυμίσω ποιος άλλος έκανε το ίδιο στη νεώτερη ιστορία, ούτε τη θέση του σε αυτήν, ούτε το τέλος του.

Τα διχαστικά διλήμματα στη χώρα μας έχουν την συνήθεια να θρέφουν τόσο την κοινωνική ένταση όσο και την τρομοκρατία. Ειδικά την τελευταία.

Ο βασιλιάς δίχασε τη χώρα για να επιτύχει το σαρωτικό θρίαμβο του 61,5% και να αποτρέψει την επιβεβαίωση των πολιτικών του αντιπάλων βγάζοντάς τους από τη μέση πριν επιβεβαιωθούν. 

Αν όμως δεν πάρει δραστικά ενωτική θέση άμεσα, τα όσα έπονται θα τον βαρύνουν. Θα είναι αποκλειστικά δική του η ευθύνη για την έναρξη εχθροπραξιών ανάμεσα στους οπαδούς του και τους υπόλοιπους. Με κάθε τρόπο. 

Κάποιοι από εμάς, κυρίως οι ασήμαντοι, θα συνεχίσουμε παρ'όλα αυτά να του κάνουμε αντιπολίτευση. 

Δήθεν αντιπολίτευση, για να λέμε και τις αλήθειες μας.

Δεν ελπίζω σε τίποτε.

AVE CEASAR ALEXIS, MORITURI TE SALUTANT

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ