Τι προβλέπουν τ' άστρα για το Σαββατοκύριακο

 

 

ΚΡΙΟΣ 

Εσείς οι Κριοί μπορεί να έχετε συναντήσεις, επαφές και φιλικές συναναστροφές, ενώ είναι πραγματικά θεαματικό για τις συζητήσεις, τις επαφές και την επικοινωνία γενικότερα όσων έχετε γεννηθεί γύρω στις 10-12 Απριλίου.Αντίθετα, υπάρχει ένταση για όσους έχετε γεννηθεί τον Μάρτιο με τον Άρη από τον Καρκίνο να δείχνει κάποια οικογενειακά θέματα (μετακινήσεις, μετακομίσεις), ενώ και θέματα ακίνητης περιουσίας έρχονται στο προσκήνιο. Προσέχετε λοιπόν. Όσοι είστε γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας είστε σε μια πολύ καλή φάση, με το Σαββατοκύριακο να σας φέρνει ευχάριστες επαφές με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. 

ΤΑΥΡΟΣ

Για εσάς τους Ταύρους, το Σαβατοκύριακο έχει ατελείωτες μετακινήσεις, που κρύβουν όμως και κάποια ένταση θα μπορούσα να πω. Με τον Άρη να προχωρά στον Καρκίνο, για πολύ καιρό θα έχετε πολλή δουλειά, που θα συνοδεύεται όμως από αρκετό εκνευρισμό με τελικούς αποδέκτες τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σας (φίλους και συγγενείς).  Προσέχετε λοιπόν. Ένα οικογενειακό θέμα έρχεται στο προσκήνιο. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το τριήμερο αυτό είναι πολύ καλό για εσάς τους Διδύμους, με τον κυβερνήτη σας Ερμή να σχηματίζει πολύ καλές όψεις με τον Δία και την Αφροδίτη, γεγονός που σημαίνει ότι θα έχετε απρόσμενες μα πολύ σημαντικές επαφές και συναντήσεις οι οποίες θα είναι ιδιαίτερα αποδοτικές. Ειδικά για όσους έχετε γεννηθεί γύρω στις 10-15 Ιουνίου τα πράγματα φαίνεται να είναι ιδιαίτερα καλά για εσάς, προσπαθήστε λοιπόν να επωφεληθείτε! Βέβαια, το διάστημα που ο Άρης θα βρίσκεται στον Καρκίνο θα επηρεάζει τα οικονομικά σας, γεγονός που σας αγχώνει, ενώ μπορεί να δημιουργήσει απρόβλεπτες καταστάσεις. Προσέχετε λοιπόν. Αυτό το Σαββατοκύριακο όμως κάποια πρόσωπα που βρίσκονται μακριά θα επικοινωνήσουν μαζί σας, ενώ η συναισθηματική ζωή όσων έχετε γεννηθεί γύρω στις 15 Ιουνίου υπόσχεται πολλά! Κατά τη διάρκεια μιας διαδρομής ή μιας κοινωνικής επαφής μπορεί να έχετε πολύ σημαντικές γνωριμίες και συναντήσεις.Προσπαθήστε να επωφεληθείτε. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Εσείς οι Καρκίνοι βρίσκεστε σε μια ιδιαίτερη περίοδο, με όσους είστε γεννημένοι τον Ιούνιο να βρίσκεστε σε πλήρη δράση! Βέβαια, το γεγονός ότι ο Άρης από το ζώδιό σας σχηματίζει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, σημαίνει ότι πολλά από τα σχέδιά σας μπορεί να πραγματοποιηθούν τώρα κατά τον καλύτερο τρόπο, ενώ οι μυστικές επαφές και οι μυστικές συμφωνίες δείχνουν να ευνοούνται αυτόν τον καιρό.Προσπαθήστε να επωφεληθείτε.Θα πρέπει όμως να προσέχετε για κρυολογήματα ή μικροατυχήματα. 

ΛΕΩΝ

Με τη Σελήνη το Σαββατοκύριακο απέναντι από το ζώδιό σας να τονίζει κάποια σημαντικά θέματα που υπάρχουν με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας και τα οποία τις ημέρες αυτές θα μπορούσαν να αποδώσουν.Οι φίλοι επίσης είναι πολύ σημαντικοί για εσάς. Ειδικά αν είστε γεννημένοι τον Αύγουστο (κυρίως γύρω στις  13-16 του μήνα), θα έχετε σημαντικές συναντήσεις, συζητήσεις και επαφές, προσπαθήστε λοιπόν να επωφεληθείτε από αυτές τις ημέρες. Ο Δίας εξακολουθεί να βρίσκεται στο δικό σας ζώδιο επηρεάζοντας όσους έχετε γεννηθεί γύρω στις 17 Αυγούστου, αν όμως έχετε δύσκολες όψεις στο προσωπικό σας ωροσκόπιο, ο Δίας σας κάνει υπεραισιόδοξους και έτοιμους να δημιουργήσετε μια ανεδαφική κατάσταση ή να κάνετε υπερβολές και λάθη. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Για εσάς τους Παρθένους οι όψεις που σχηματίζει ο Ερμής το Σαββατοκύριακο σας ευνοούν ιδιαίτερα σε επαγγελματικό και κοινωνικό επίπεδο, ειδικά ΑΝ έχετε γεννηθεί γύρω στις 14-16 Σεπτεμβρίου, ενώ οι μυστικές επαφές και οι μυστικές συμφωνίες ευνοούνται. Η Παρασκευή είναι μια πολύ καλή ημέρα για να δείτε αγαπημένα σας πρόσωπα, με τους  φίλους να είναι πολύ σημαντικοί για εσάς. Το Σαββατοκύριακο ασχοληθείτε με την δουλειά ή την υγεία σας.

ΖΥΓΟΣ

Η περίοδος αυτή είναι κάπως αντιφατική για εσάς τους Ζυγούς, με εσάς που είστε γεννημένοι τον Σεπτέμβριο να αντιμετωπίζετε εντάσεις, πιέσεις αλλά και κάποια επαγγελματικά θέματα, ενώ θα πρέπει να προσέχετε τα κρυολογήματα και τα μικροατυχήματα. Όσοι πάλι έχετε γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας θα έχετε συναντήσεις με ανθρώπους που βρίσκονται μακριά, με φίλους που σας αγαπούν και σας γενικότερα σας συμπαραστέκονται, ενώ οι ημέρες αυτές είναι εξαιρετικές για να σχεδιάσετε ταξίδια, να κάνετε σημαντικές επαφές και συμφωνίες και να έχετε γενικότερα μια επιτυχία! Προσπαθήστε να επωφεληθείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Εσείς οι Σκορπιοί, ειδικά αν έχετε γεννηθεί τον Οκτώβριο, τις ημέρες αυτές κάνετε δυναμικές κινήσεις και μπορεί να δείτε ένα όνειρό σας να γίνεται πραγματικότητα, ενώ οι θετικές όψεις που σχηματίζει ο Ερμής ευνοούν κάποια σημαντικά οικονομικά θέματα. Η επαγγελματική σας ζωή είναι σε μια υπεραισιόδοξη φάση

ΤΟΞΟΤΗΣ

Εσείς οι Τοξότες ,το Σαββατοκύριακο θα δείτε φίλους και αγαπημένα πρόσωπα.Ένα οικονομικό θέμα σας απασχολεί άμεσα, όμως οι συναντήσεις, οι συζητήσεις και οι επαφές ευνοούνται. Ειδικά όσοι έχετε γεννηθεί γύρω στις 14-17 Δεκεμβρίου θα μπορούσατε τώρα να ρυθμίσετε τις υποθέσεις  σας κατά τον καλύτερο τρόπο. Ταξίδια, σπουδές και νομικές υποθέσεις ευνοούνται, ενώ θα έχετε κάποια απρόβλεπτα γεγονότα, μια απρόβλεπτη τύχη, που θα είναι πολύ σημαντικά για τη ζωή σας! 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Εσείς οι Αιγόκεροι συνεχίζετε να φιλοξενείτε τη Σελήνη στο δικό σας ζώδιο, με την επιρροή της Πανσελήνου να εξασθενεί σιγά σιγά! Όμως, όσοι έχετε γεννηθεί στο τέλος Ιανουαρίου έχετε αρκετό εκνευρισμό, με τον Άρη απέναντί σας να δημιουργεί εντάσεις.Θα μπορούσατε ωστόσο να επωφεληθείτε από ένα θέμα που έχει σχέση με την εργασία σας το οποίο μάλιστα έχει και οικονομικές προεκτάσεις.Ασχοληθείτε με την υγεία σας. Ρυθμίστε κάποια οικονομικά σας θέματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόοι, η Σελήνη το Σαββατοκύριακο στο δικό σας ζώδιο δημιουργεί ευχάριστα γεγονότα, ενώ σας ωθεί να ασχοληθείτε με κάποια σημαντικά, πολύ προσωπικά σας θέματα. Για όσους είστε γεννημένοι μετά τις 10 Φεβρουαρίου ευνοούνται τα θέματα που έχουν σχέση με τα παιδιά ή τον ερωτικό σας σύντροφο, με τον Ερμή να σας φέρνει ευχάριστα μηνύματα. Εσείς όμως που έχετε γεννηθεί την τελευταία ημέρα του ζωδίου σας θα πρέπει να είστε προσεκτικοί, καθώς ο Κρόνος κινείται ανάδρομος στον Σκορπιό και σας επηρεάζει.

ΙΧΘΥΣ

Για εσάς τους Ιχθύς του Φεβρουαρίου τα πράγματα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκά, με ένα οικογενειακό ζήτημα να ρυθμίζεται, ειδικά ΑΝ έχει σχέση με την εργασία σας.Αν η εργασία σας γίνεται από το χώρο του σπιτιού σας ευνοείται, ενώ λόγω της εργασίας σας μπορείτε να βοηθήσετε τα παιδιά σας ή κάποια αγαπημένα πρόσωπα γενικότερα.Την Παρασκευή δείτε φίλους και αγαπημένους

Πηγή: Astrologos.gr

Tags

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ