Φίσερ & Γκένσερ – Προτρέπουν τους Έλληνες να που «ΝΑΙ» στο δημοψήφισμα

 Έκκληση στον ελληνικό λαό να ψηφίσει "Ναι" στο δημοψήφισμα της Κυριακής και να παραμείνει στην Ευρώπη απευθύνουν δύο εμβληματικές μορφές της γερμανικής πολιτικής σκηνής: ο Γιόσκα Φίσερ και ο Χανς-Ντίτριχ Γκένσερ. 

"Σαν φίλος της Ελλάδας, ελπίζω ότι η πλειοψηφία των Ελλήνων θα αποφασίσει "Ναι" στο στο δημοψήφισμα. Η Ελλάδα ανήκει στην Ευρώπη και το "Ναι" είναι ένα "Ναι" στην Ευρώπη και το ευρώ! Όλα τα άλλα, ειδικά ένα Όχι, θα είναι καταστροφή για όλους μας!", τονίζει σε μήνυμά του ο πρώην υπουργός Εξωτερικών και ιδρυτής του κόμματος των Πρασίνων, Γιόσκα Φίσερ.

"Θέλω ο ελληνικός λαός να ξέρει ότι δεν είναι μόνος του. Έχει συμμάχους και φίλους στην Ευρώπη. Έχει συμμάχους και φίλους στη Γερμανία. Κανείς δε θέλει η Ελλάδα να αποτύχει. Ως ένας άνθρωπος 88 ετών, γνωρίζω τη δοκιμασία και αναγνωρίζω την ελπίδα. Πιστεύω ότι μια καθαρή ψήφος υπέρ της Ευρώπης στο ελληνικό δημοψήφισμα θα βοηθήσει στην επούλωση τόσο της χώρας όσο και της Ευρώπης και θα ενισχύσει τις προσπάθειες για επίτευξη συμφωνίας  και τελικά για μια κοινή στρατηγική για την ανάπτυξη", επισημαίνει ο πρώην πρόεδρος των Γερμανών Φιλελεύθερων, πρώην ΥΠΕΞ και πρώην αντικαγκελάριος Χανς-Ντίτριχ Γκένσερ.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ