6 juice bars της πόλης για τους λάτρεις της υγιεινής διατροφής & όχι μόνο: Χυμός θα γίνει

Κάνουν τα δικά τους, κλασικά και πιο ασυνήθιστα μιξ, γεμάτα θρεπτικά, τονωτικά και αντιοξειδωτικά συστατικά, βάφουν τα ποτήρια σε διάφορα χρώματα και μας επαναφορτίζουν γουλιά γουλιά.

Χυμοποιείo
Δυο βήματα από το σταθμό του μετρό Μοναστηράκι οι αποχυμωτές δουλεύουν στο φουλ κι Έλληνες και τουρίστες πιάνουν θέση στον πάγκο ή φεύγουν με ένα χυμό στο χέρι. Πορτοκάλι, ανανά και μπανάνα ας πούμε. ή σπανάκι, σέλερι, αγγούρι­, πράσινο μήλο και λεμόνι. 

(­Πανδρόσου 64, Μοναστηράκι )

To Βαζάκι
Τώρα το καλοκαίρι φτιάχνουν σταφυλάδα και χυμό με καρπούζι και πορτοκάλι, ενώ δεν λείπουν και οι βιταμινούχες επιλογές με βάση τα λαχανικά, τα smoothies και οι κρύες σούπες, όπως πεπόνι ή γκασπάτσο: στο βαζάκι της Μαριαντίνας και της Σταυρούλας χωράνε πολλά. 

(Αριστοτέλους 33, Χαλάνδρι )

Pure Juice Bar
Φρέσκα φρούτα και υπερτροφές γίνονται η βάση για τις ρευστές, υγιεινές δημιουργίες του Δημήτρη και του Θάνου στο open παρασκευαστήριο, το juice lab τους. Είστε για φουλ ενέργεια με αβοκάντο, σπανάκι, χουρμάδες, ταχίνι, χυμό λεμόνι, τριμμένη καρύδα και goji berries; 

(Σίνα 21, κέντρο )

Fresh Juice Bar
Στο «οπλοστάσιό» του έχει παπάγια, αβοκάντο, μάνγκο, ακτινίδιο, σπανάκι, πιπερόριζα και άλλα πολλά. Σε αυτό το φρουτο-στέκι στο Σύνταγμα θα βρείτε χυμούς ενισχυτικούς, αντιγηραντικούς/αντιοξειδωτικούς, λιποδιαλυτικούς και πάει λέγοντας. Μάλιστα κάνει και delivery. 

(Περικλέους 24, κέντρο )

 

Juicy bee
Μέρος της ολιστικής προσέγγι­σης του Apivita Experience Store, προσφέρει χυμούς και smoothies εμπλουτισμένα με βιολογικά μέλια, γύρη, βασιλικό πολτό, πρόπολη και βότανα από τις βιολογικές καλλιέργειες της Apivita και σου μαθαίνει τα καλά του κριθαρόχορτου, του lucuma, του camu camu και του dulse. 

(Σόλωνος 6, Κολωνάκι )

Frutteria
To προτιμούν οι τουρίστες, που το ανακαλύπτουν σουλατσάροντας. Το αγαπούν και οι γείτονες. Σε αυτό το juice bar μάλιστα, εκτός από το να τα πιεις σε χυμό ή πληθωρικά smoothies, μπορείς να αγοράσεις και τα ίδια τα φρούτα –τα περισσότερα βιολογικά–, όμορφα τακτοποιημένα στα κασονάκια τους. 


(Φρυνίχου 18, Πλάκα )

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ