Κατάληψη και πανό στα γραφεία του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου από την ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Σε συμβολική κατάληψη στα γραφεία του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου , επί της οδού Αμαλιας 8, προχώρησαν για περίπου μια ώρα περίπου 30 άτομα της ΑΝΤΑΡΣΥΑ γύρω στις 12 το πρωί. 

Τα μέλη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ έκαναν μπλόκο μπροστά από την είσοδο και μια ομάδα αυτών που εισήλθε εντός του κτιρίου άπλωσε στο μεσαίο μεγαλύτερο παράθυρο  ένα γιγάντιο πανό με το σύνθημα "όχι μέχρι το τέλος. 

''Σας σιχαθήκαμε. Δεν σας φοβόμαστε". Τα μέλη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ έκαψαν και μια σημαία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής ακριβώς μπροστά  στον λεωφορειόδρομο της Αμαλίας και αποχώρησαν ειρηνικά και συντεταγμένα. 

Προηγουμένως, και περίπου γύρω στις 10 το πρωί επιχειρήθηκε από μια ομάδα περίπου 60 ατόμων να αναρτήσει  γιγαντοαφίσα υπέρ του "όχι" στον βράχο της Ακρόπολης. Τα άτομα εισήλθαν εντός του χώρου και έφτασαν μέχρι το μνημείο της Ακρόπολης αλλά στο σημείο εκείνο βρήκαν ανεπτυγμένες αστυνομικές δυνάμεις που δεν τους επέτρεψαν τελικά να απλώσουν το πανό παρά τις συνεννοήσεις που έγιναν ανάμεσα στις δυο πλευρές.

Τελικά τα άτομα αποχώρησαν μετά από μια ώρα  ειρηνικά και συντεταγμένα, πετώντας στον πεζόδρομο επί της οδού Διονύσου Αρεοπαγίτου φέιγβολάν με συνθήματα  του "όχι" που στο πίσω μέρος έγραφαν Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ