Κουρουμπλής: ''Πού βρίσκεται το κακό με τα mail που στέλνει το υπουργείο Υγείας για να ψηφίσεις όχι;''

Δεν βρίσκει τίποτα το μεμπτό ο κ. Κουρουμπλής στο γεγονός ότι το υπουργείο Υγείας στέλνει στους διοικητές των νοσοκομείων e-mail με το οποίο καλεί ανοιχτά σε «Οχι» για το δημοψήφισμα της Κυριακής.

Συγκεκριμένα, ο υπουργός Υγείας απαντώντας στην αποκάλυψη ότι με έγγραφο του ο γενικός γραμματέας Υγείας, το οποίο έφυγε σε σειρά άλλων γενικών γραμματέων της κυβέρνησης, υπουργών, στελεχών του Μαξίμου και διοικητικών στελεχών του Δημοσίου, καλεί ανοικτά σε «ΟΧΙ», με κείμενο που τιτλοφορείται «γιατί λέμε ΟΧΙ στο τελεσίγραφο των θεσμών», αναρωτήθηκε: «Ε, και λοιπόν πού το κακό με το mail που στείλαμε»;

Ο κ. Κουρουμπλής κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης στο Mega το πρωί της Πέμπτης πρόσθεσε: «Δεν χρεώσαμε τίποτα, ούτε επιβαρύναμε το υπουργείο, ούτε στείλαμε φακέλους». Παράλληλα, προς υπεράσπισή του αντέτεινε το επιχείρημα ότι «το πολιτικό σύστημα παίρνει θέση».

Επιτέθηκε, μάλιστα, στους δημοσιογράφους στην πρωινή εκπομπή του MEGA, όπου και βρέθηκε, λέγοντας ότι «με εγκαλείτε για το mail της προπαγάνδας αλλά δεν λέτε τίποτα για όσα συμβαίνουν στο ΚΕΕΛΠΝΟ».

Πάντως, την ίδια στάση είχε κρατήσει και το απόγευμα της Τετάρτης, όταν κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου για τις Προνοιακές Δομές είχε χαρακτηρίσει το εν λόγω mail που εστάλη στους διοικητές των νοσοκομείων «ενημερωτικό σημείωμα», τονίζοντας πως «σε κάθε περίπτωση οφείλουμε να στηρίξουμε το “Οχι”».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ