Γενέθλια στην Μύκονο & Viral οι Φώτο της σεξοβόμβας Νικόλ Σέρζιγκερ - Ποιο μικρό μπικίνι δεν υπάρχει!

Εχει ανακηρυχθεί ως μια από τις 10 πιο καυτές γυναίκες του πλανήτη. Η Νικόλ Σέρζιγκερ βρέθηκε στην Ελλάδα για τα γενέθλιά της διαφημίζοντας τη Μύκονο διεθνώς.

«Τι χάνει... Αυτό δείχνει η Νικόλ Σέρζιγκερ στον Λουίς Χάμιλτον μετά το χωρισμό τους», αναφέρει η Daily Mail σε δημοσίευμά της για τις Μυκονιάτικες διακοπές της εκρηκτικής τραγουδίστριας και κριτή του X- Factor που φορώντας ένα μικροσκοπικό λεοπάρ μπικίνι δημιούργησε έκρηξη στο πέρασμά της στο Κυκλαδίτικο νησί. 

Μπορεί, λοιπόν, μετά τον χωρισμό της με τον Λούις Χάμιλτον η Νικόλ Σέρζιγκερ, που σημειωτέον έχει ανακυρηχθεί από το ανδρικό περιοδικό FHM μια από τις 10 καυτές γυναίκες του πλανήτη, να ήταν καταρρακωμένη, αλλά αποφάσισε να ... πάρει το αίμα της πίσω διασκεδάζοντας στη Μύκονο, μέρος που επέλεξε, μάλιστα, για να γιορτάσει και τα γενέθλιά της.

Η Νικόλ πέταξε στην Ελλάδα με την ευκαιρία των γενεθλίων της στο λανσάρισμα του κλαμπ Bonbonniere το βράδυ του Σαββάτου, ανέφερε η Daily Mail. Ολο το κλαμπ τραγούδησε happy birthday καθώς η Σέρζιγκερ έσβηνε τα κεράκια της.
Η Νικόλ Σέρζινγκερ είναι Αμερικανίδα τραγουδίστρια, συνθέτης, χορεύτρια και περιστασιακά ηθοποιός. Έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό ως η τραγουδίστρια του γνωστού Αμερικάνικου γυναικείου συγκροτήματος «Pussycat Dolls». Πριν από τις Pussycat Dolls, η Σέρζινγκερ ήταν για πολύ μικρό χρονικό διάστημα μέλος του ροκ συγκροτήματος «Days of the New» και έπειτα του επίσης αμερικάνικου ποπ γυναικείου συγκροτήματος «Eden’s Crush». Το 2010, αποχώρησε από τις «Pussycat Dolls» για να ακολουθήσει σόλο καριέρα.

Πηγή: dailymail.co.uk

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ