Non paper Μαξίμου: Coca Cola, Αθηναϊκή Ζυθοποιία, MOTOR OIL, ΕΛΠΕ και AEGEAN μας λένε «όλα καλά»

Το Μαξίμου  διαβεβαιώνει πως κατόπιν επικοινωνίας με στελέχη εταιρειών πετρελαιοειδών, θεσμικούς φορείς του φαρμάκου, την Αθηναϊκή Ζυθοποιεία, την Coca Cola και τον σύνδεσμο Σούπερ Μάρκετ δεν υπάρχει πρόβλημα στη λειτουργία της αγοράς, την τροφοδοσία και τις πληρωμές. 

Από το Μαξίμου επικαλούνται διαβεβαιώσεις που είχαν κατόπιν επικοινωνίας με στελέχη εταιρειών πετρελαιοειδών, θεσμικούς φορείς του φαρμάκου, την Αθηναϊκή Ζυθοποιεία, την Coca Cola και τον σύνδεσμο Σούπερ Μάρκετ ότι δεν υπάρξει πρόβλημα στη λειτουργία της αγοράς, την τροφοδοσία και τις πληρωμές..

Ανά ειδική κατηγορία το Μαξίμου ενημερώνει πώς:

ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΕΙΔΗ
Μετά από καταγγελίες που έφτασαν στην κυβέρνηση σήμερα το πρωί για μη αποδεκτές συναλλαγές αγοραπωλησίας μέσω πιστωτικών και χρεωστικών καρτών από πρατηριούχους πετρελαιοειδών, ακολούθησε επικοινωνία με τις εταιρείες πετρελαιοειδών MOTOR OIL, ΕΛΠΕ και AEGEAN OIL και μας διαβεβαίωσαν ότι οι συναλλαγές μέσω πιστωτικών και χρεωστικών καρτών συνεχίζονται ομαλά μεταξύ διυλιστηρίων, πρατηριούχων και καταναλωτών.

ΥΠ. ΥΓΕΙΑΣ-ΦΑΡΜΑΚΑ
Επικοινώνησε ο Υπουργός Υγείας Π. Κουρουμπλής με τους θεσμικούς φορείς  του φαρμάκου και υπήρξε κατηγορηματική διαβεβαίωση ότι δεν υπάρχει η παραμικρή έλλειψη φαρμάκων και ότι η αγορά κινείται σε κανονικά πλαίσια. Υπάρχει επάρκεια φαρμάκων.

ΕΜΠΟΡΙΟ-ΤΡΟΦΙΜΑ
-Σε επικοινωνία της κυβέρνησης με τη διοίκηση της εταιρείας Αθηναϊκή Ζυθοποιία ΑΕ επιβεβαιώθηκε η ομαλή λειτουργία των εμπορικών συναλλαγών της εταιρείας με τους πελάτες της χωρίς να υπάρχει καμία αλλαγή, που να δημιουργεί προβλήματα στην ομαλή λειτουργία της αγοράς.

-Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που είχε η κυβέρνηση με τη διοίκηση της εταιρείας Coca Cola ΤΡΙΑ ΕΨΙΛΟΝ επιβεβαιώθηκε η θέληση της εταιρείας να συμβάλλει  στην ομαλή λειτουργία της αγοράς και ως εκ τούτου δεν έχει αλλάξει την πολιτική της όσον αφορά τους τρόπους των οικονομικών συναλλαγών που είχε μέχρι σήμερα με τους πελάτες της.

-Ο Γεν. Γραμματέας Εμπορίου Αντ. Παπαδεράκης σε επικοινωνία με τον Σύνδεσμο Super Market τον διαβεβαίωσαν ότι δε θα υπάρξει πρόβλημα στην τροφοδοσία και τις εμπορικές συναλλαγές.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ