Άδωνις Γεωργιάδης: Την Κυριακή ψηφίζουμε Ναι & την Δεύτερα φεύγουν

Του Αδώνιδος  Γεωργιάδη στο capital.gr

Από την Παρασκευή τα ξημερώματα όλη η Ελλάδα αναρωτιέται πού το πάει ο κ. Τσίπρας; Υπάρχουν απόψεις και από εδώ και από εκεί και θα ήθελα να σας εκφράσω την προσωπική μου γνώμη, ο κ. Τσίπρας βάσει Σχεδίου και αξιοποιώντας την τεράστια ικανότητα που έχουν στην προπαγάνδα, μας οδηγεί εκτός Ευρωπαϊκής Ενώσεως. Όλες οι κινήσεις που πολλοί τις ερμηνεύουν ως λάθη, δεν είναι λάθη, αλλά πολύ καλά σχεδιασμένες και υπολογισμένες...
Δεν έχει περάσει ένας χρόνος, όταν σε μία διένεξη μου ως ΚΕ της ΝΔ στη Βουλή, είχα μία μεγάλη σύγκρουση με τον κ. Βούτση. Τότε ο νυν Υπουργός Εσωτερικών, είπε σε μένα, και στο επιχείρημά μου ότι θα μας πάνε εκτός ΕΕ, ότι πρώτα θα κάνουν Δημοψήφισμα. Όταν τον προκάλεσα να το επαναλάβει στο μικρόφωνο για να καταγραφεί στα Πρακτικά, σιώπησε και έφυγε και μετά οι φιλικοί σε αυτούς δημοσιογράφοι με κατηγορούσαν ότι ήθελα να τον παγιδεύσω...
Στις 24 Σεπτεμβρίου 2014 στην γνωστή εκείνη εκπομπή που είχα πει ότι αν βγει ο Σύριζα θα πάρω τις καταθέσεις μου από την Τράπεζα για να τις διασώσω, προηγουμένως είχα πει: "έχουν κρυφή ατζέντα, θέλουν να μας πάνε εκτός ΕΕ στην Δρχ και θα το κάνουν διοργανώνοντας Δημοψήφισμα"...
Ένα χρόνο πριν, όταν ήμουν ακόμη Υπουργός Υγείας, είχα στο εντευκτήριο της Βουλής έναν διάλογο με άλλον κορυφαίο σήμερα Υπουργό της Κυβερνήσεως και στην επισήμανσή μου ότι με αυτά που λέει, αν φθάσει στην εξουσία θα μας πάνε εκτός ΕΕ, μου είπε πολύ φυσικά και ειλικρινά: "το όνειρο της ζωής μου είναι να γράψει η ιστορία ότι εγώ έβγαλα την Ελλάδα εκτός ΕΕ έτσι ώστε να επιτύχουμε τον Σοσιαλιστικό Μετασχηματισμό της Κοινωνίας μας που εντός ΕΕ είναι αδύνατος"... δεν γράφω το όνομά του διότι η συζήτηση ήταν προσωπική αλλά αν προκληθώ από Υπουργό του Σύριζα θα το αποκαλύψω...
Πάμε τώρα να δούμε βήμα βήμα τι έχει κάνει ο Σύριζα τους τελευταίους μήνες: 
- Αντιστάθηκε σθεναρά σε όλες τις Μεταρρυθμίσεις του παρελθόντος καθυστερώντας την έξοδό μας από την κρίση.
- Αξιοποίησε αντιθεσμικά την Προεδρική εκλογή για να δημιουργήσει πολιτική αστάθεια και να εμποδίσει την ολοκλήρωση της Αξιολογήσεως και τελικά μας έριξε οδηγώντας τον τόπο στις εκλογές. Εδώ τον βοήθησαν και όλα τα δικά μας λάθη ειδικά του διαστήματος μετά τις Ευρωεκλογές.
- Υποσχέθηκε στους πάντες τα πάντα, δημιουργώντας εύλογες απορίες τι είδους σχέδιο είχε αφού αυτά δεν ήταν δυνατόν να υλοποιηθούν.
- Ανέλαβε την εξουσία και άρχισε, υποτίθεται διαπραγματεύσεις, που όμως μοναδικό σκοπό είχαν να χαθεί πολύτιμος χρόνος, έτσι ώστε να μεγαλώσει το δημοσιονομικό κενό και να ζητούν οι δανειστές επιπλέον σκληρά μέτρα. 
- Προχώρησε σε εσωτερική στάση πληρωμών έτσι ώστε να μεγαλώσει την λαϊκή δυσαρέσκεια κατά των "κακών ξένων".
- Κατέθετε παρελκυστικές προτάσεις προς τους έξω ώστε αφενός εκείνοι να χάσουν την υπομονή τους από την συνεχή κοροιδία και να καταλήξουν σε ένα είδος τελεσιγράφου, ενώ ταυτοχρόνως λέγοντας διαρκώς ότι "τώρα φθάνουμε", "τώρα καθαρογράφεται η Συμφωνία κλπ" έκαναν τον λαό να χάσει την υπομονή του και να ζητάνε όλοι να τελειώσει όλο αυτό με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο.
- Τελικά αφού έφθασε 4 μέρες πριν την λήξη του Προγράμματος και ενώ άπαντες τον είχαν ενημερώσει ότι τα ξένα Κοινοβούλια δεν θα μπορούσαν να μας εγκρίνουν χωρίς δεσμεύσεις μέτρων παράταση, προκήρυξε χωρίς καμία συνεννόηση πριν με τους Εταίρους μας Δημοψήφισμα, ζητώντας τους ολιγοήμερη παράταση, που εκείνοι δεν μπορούσαν να του δώσουν, μόνον και μόνον για να τους ρίξει εκ νέου την ευθύνη.
- Ακόμη και χθες στο Διάγγελμά του κατηγόρησε τους "κακούς" ξένους που δεν θέλουν να μας αφήσουν να ψηφίσουμε και δεν μας δίνουν παράταση, ενώ αυτός επέλεξε να γίνει το Δημοψήφισμα την πρώτη Κυριακή μετά την λήξη του Προγράμματος, αν είχε επιλέξει να ψηφίσουμε μία εβδομάδα έστω πριν, δεν θα ετίθετο καν ζήτημα παρατάσεως. 
- Δεσμεύθηκε στους ξένους ηγέτες πολλές φορές ότι θα υπογράψει, έτσι ώστε να τους εξευτελίσει και να έχουν πλέον στραφεί κατά της Ελλάδος όλοι οι παραδοσιακοί μας Σύμμαχοι.
- Και τέλος μας θέτει προς Δημοψήφισμα ένα κείμενο σκληρών μέτρων που αφενός πλέον δεν ισχύει, αλλά αφετέρου πολύ δύσκολα σε 5 μέρες θα μπορέσει το εκλογικό Σώμα να το μελετήσει και άρα πολύ πιο εύκολα θα απορριφθεί. Στο ερώτημα αν θέλουμε να μας αυξήσουν τους Φόρους, όλοι μας αυτομάτως λέμε φυσικά όχι.
Είναι δυνατόν όλα αυτά να τα έχει κάνει κατά λάθος; Εδώ έφθασαν χθες να πουν ότι δεν ήξεραν τη νέα πρόταση Γιούνκερ η οποία όμως από την Παρασκευή το πρωί είχε διαρρεύσει στο διαδίκτυο. 
Ας μην έχει πλέον κανένας αυταπάτες! Ο Σύριζα έχει ως σκοπό να μας βγάλει από την ΕΕ και να εκμεταλλευθεί την τεράστια φτώχεια που θα προκαλέσει ανείπωτη οργή στην Κοινωνία μας. Θέλει να αλλάξει το είδος του Πολιτεύματός μας. Ο θαυμασμός στον Τσάβες δεν ήταν ρητορικός, αλλά πραγματικός. "Δημοκρατία" και Οικονομία τύπου Βενεζουέλας ονειρεύονται και το ενδεχόμενο Όχι  την Κυριακή θα το αξιοποιήσουν ως το Δημοκρατικό πρόσχημα για να πραγματώσουν το όνειρό τους.
Οι επόμενες μέρες δεν θα κρίνουν απλώς και μόνον την παραμονή μας στην Ευρωζώνη, μην έχετε αυταπάτες, θα κρίνουν τον τύπο της Δημοκρατίας μας και το είδος της Κοινωνίας μας για πολλές δεκαετίες!
Την Κυριακή ψηφίζουμε ΝΑΙ και την Δευτέρα Φεύγουν! 
 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ