Βρετανία: Έχει 10 παιδιά με 9 διαφορετικές γυναίκες κι όμως, είναι γκέι!

Ο 26χρονος που έδωσε την ευκαιρία (δωρεάν) σε τουλάχιστον 50 γυναίκες να γίνουν μητέρες, διαφήμιζε τις υπηρεσίες του στο Facebook!

Ο 26 χρονος Kenzie Kilpatrick, ισχυρίζεται ότι προσπάθησε να βοηθήσει τουλάχιστον 50 άτεκνες γυναίκες να εκπληρώσουν το όνειρό τους και να γίνουν μητέρες δωρεάνΟ ίδιος λέει πως έχει είναι πατέρας δέκα παιδιών από εννέα διαφορετικές γυναίκες, αφού αποφάσισε να «διαφημίσει» τις υπηρεσίες του μέσω του Facebook. Τα έξι από αυτά τα παιδιά γεννήθηκαν τις τελευταίες δέκα εβδομάδες, ενώ πρόκειται για δύο κορίτσια και πέντε αγόρια - εκ των οποίων και δίδυμα αδέρφια. Τρεις ακόμη γυναίκες πρόκειται να αποκτήσουν παιδιά μέσα στον επόμενο μήνα.

Ο Kenzie, από το Yardley του Λονδίνου, είπε ότι «σκόνταψε» στην ιδέα του να γίνει δότης σπέρματος, αφού διάβασε σχετικά με το θέμα στο διαδίκτυο. Ένα από τα ζευγάρια που επικοινώνησε μαζί του είχε δαπανήσει 30.000 λίρες σε αποτυχημένες εξωσωματικές, κάτι που λειτούργησε επιπλέον ως κίνητρο για να πάρει τη μεγάλη απόφαση.


«Το μεγαλύτερο κίνητρό μου ήταν ότι γνώριζα πως βοηθούσα ανθρώπους που υπέφεραν για μεγάλο χρονικό διάστημα, μην μπορώντας να κάνουν παιδιά» είπε ο Kenzie Kilpatrick και πρόσθεσε: «Αισθάνομαι απίστευτα γνωρίζοντας ότι θα έχω δέκα μωρά με τα γονίδιά μου».
Ωστόσο, προσθέτει, πως «δεν πρέπει να γνωρίζουν τα παιδιά ποιος είμαι, μόνο το σπέρμα μου έδωσα, δεν συνδέομαι με αυτά. Δεν είναι το ίδιο με το να κυοφορείς για εννέα μήνες».
Ο 26χρονος δηλώνει ανοιχτά πως είναι γκέι, ενώ έχει δημιουργήσει σελίδα στο Facebook όπου διαφημίζει πως μπορεί να γίνει δωρητής σπέρματος. Όσες γυναίκες έρχονται σε επαφή μαζί του, τις συναντά στα σπίτια ή σε ξενοδοχεία, τους δίνει το σπέρμα του, το οποίο μπορούν να «χρησιμοποιήσουν» με σπερματέγχυση.
Ο Kenzie δεν αποκαλύπτει πόσα χρήματα έχει κερδίσει από αυτό που συνηθίζει να κάνει, ωστόσο επιμένει πως αυτά περιορίζονται στα έξοδα μετακινήσεως και διαμονής.


Οκτώ από τις γυναίκες που έγιναν μητέρες βρίσκονται σε σχέσεις με άλλες γυναίκες, ενώ και ένα ετεροφυλόφιλο ζευγάρι απέκτησε παδί με το σπέρμα του, επειτά από 13 χρόνια ανεπιτυχών εξωσωματικών γονιμοποιήσεων.
Μάλιστα ο ίδιος καυχιέται, λέγοντας: «Φαίνεται ότι είμαι απίστευτα... καρπερός και, ναι, νιώθω υπερήφανος».
«Θέλω πλέον να αποκτήσω ένα δικό μου παιδί. Έχω βρει ένα ζευγάρι λεσβιών που θέλουν να γίνουμε γονείς και οι τρεις», εξήγησε. Ο ίδιος έχει υποσχεθεί ότι θα δωρίσει σπέρμα στις γυναίκες που έχει ήδη παιδί μαζί τους, ώστε να μπορούν να έχουν αδέλφια με το ίδιο DNA.

Πηγή: dailymail.co.uk

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ