8 πάρκα για να βγάλεις βόλτα τον σκύλο σου

Πάρκα στην Αθήνα για εσάς και τους αγαπημένους τετράποδους φίλους σας.

 

Αυτή είναι η αγαπημένη ώρα της ημέρας. Η στιγμή που το ρολόι δείχνει 07:00 ακριβώς, εσύ έχεις γυρίσει από το γραφείο κι αυτό σε περιμένει με ανυπομονησία για την απογευματινή σας βόλτα.
Το γλυκό σου σκυλάκι περνά τόσες ώρες μόνο του στο σπίτι που όταν πια είσαι διαθέσιμη δεν ξέρει πώς να κρατηθεί. Σκέφτεται πράσινο, περπάτημα, τρέξιμο και παιχνίδια στη φύση.
Στα πάρκα με τα κατοικίδιά μας, στα πάρκα. Υπάρχουν επιλογές στην πόλη που επιτρέπουν την ελευθερία κινήσεων και το λουρί στην τσάντα.
Πάρκο Αργυρούπολης

Πρόκειται για ένα ειδικά διαμορφωμένο πάρκο για τα αγαπημένα μας σκυλάκια. Το πάρκο βρίσκεται μέσα στο Οικογενειακό πάρκο, σε περιφραγμένο χώρο, με εξοπλισμό για agility και wc.

Πάρκο Παλαιού Φαλήρου

Ένα μεγάλο πάρκο για σκύλους στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου δίπλα στο cine Φλοίσβος. Ο χώρος είναι ειδικά διαμορφωμένος και περιφραγμένος ώστε να μην ενοχλείστε ούτε εσείς, ούτε το αγαπημένο σας σκυλάκι.

Κτήμα Συγγρού

Το κτήμα καλύπτεται από το δάσος Συγγρού, ένα από τα τελευταία φυσικά δάση της Αττικής και το μοναδικό στο Λεκανοπέδιο. Μονοπάτια, δρομάκια και βλάστηση. Είναι περιφραγμένο, δεν υπάρχει φόβος.

Άλσος Φιλοθέης

Υπάρχει μεγάλος ελεύθερος χώρος με χώμα για να μπορούν να τρέξουν και να παίξουν χωρίς να παρεμποδίζουν και να παρεμποδίζονται.

Άλσος Νέας Φιλαδέλφειας

Το Άλσος Ν. Φιλαδέλφειας έχει έκταση 423 στρεμμάτων και καλύπτει έκταση ίση με το 1/4 της πόλης Ν.Φ. Είναι dog friendly και μάλιστα έχει δοθεί ειδικός χώρος στην φιλοζωική της περιοχής για να στεγάζονται τα αδέσποτα.

Άλσος Παγκρατίου

Ένας χώρος για όσους μένουν στο κέντρο και θέλουν μία μίνι απόδραση από την καθημερινότητα. Ιδανικό για βόλτες και ''φλερτ'' με άλλα τετράποδα που απολαμβάνουν την έξοδό τους.

Πάρκο Αντώνης Τρίτσης

Ένα ιδανικό πάρκο για εσάς και τους τετράποδους φίλους σας. Θα κάνετε χαλαρή βόλτα μαζί και μία στάση στη λίμνη για ξεκούραση και χάδια.

Άλσος Χολαργού

Στο πάρκο στον Χολαργό υπάρχει και εξοπλισμός για εκπαίδευση του σκύλου, για άλματα, και τρικ. Θα χαρεί, θα κάνει βόλτες, θα μάθει και κόλπα.
Πηγή: ladylike.gr

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ