Φρίκη στην Γαλλία: Ο τζιχαντιστής που έσπειρε τον θάνατο σε εργοστάσιο της Λυόν έστειλε... selfie με ακέφαλο πτώμα

Selfie με το κεφάλι του θύματός του, που λέγεται ότι ήταν ο εργοδότης του, έστειλε μετά το έγκλημα ο Γιασίν Σαλχί, ο οποίος είναι ύποπτος για την επίθεση στην περιοχή της Λυών στην κεντροανατολική Γαλλία, έγινε σήμερα γνωστό από πηγές που πρόσκεινται στις έρευνες, επιβεβαιώνοντας σχετική πληροφορία του καναλιού M6.

 

Η φωτογραφία εστάλη μέσω της εφαρμογής WhatsApp σε έναν αριθμό στη βόρεια Αμερική, διευκρίνισε μία από τις πηγές. Ωστόσο η επαφή του Γιασίν Σαλχί δεν έχει εντοπισθεί, καθώς ο αριθμός αυτός ενδέχεται να είναι απλώς ένας «σταθμός», από τον οποίο το μήνυμα να αναμεταδόθηκε προς άλλον προορισμό, προειδοποίησε η πηγή.

Ο Σαλχί ήταν γνωστός στις αρχές καθώς διατηρούσε σχέσεις με ισλαμιστές πριν από μία δεκαετία και πλέον και κατά το παρελθόν βρισκόταν στο μικροσκόπιο των γαλλικών αρχών ως ενδεχόμενος κίνδυνος, μέχρι στιγμής ωστόσο δεν έχει υπάρξει ανάληψη ευθύνης για την επίθεση.

Οι έρευνες της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη και ο εισαγγελέας του Παρισιού Φρανσουά Μολέν δήλωσε ότι θα ήταν πρόωρο να προβεί κανείς σε συμπεράσματα σε αυτό το στάδιο των ερευνών και ότι οι ερευνητές δεν έχουν ακόμη ενώσει τα κομμάτια του παζλ για το τι ακριβώς συνέβη στη βιομηχανική περιοχή του Σεν Κεντέν Φαλαβιέ, που βρίσκεται σε απόσταση 30 χιλιομέτρων νότια της πόλης της Λυόν.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ