Αυτοκτόνησε Βρετανίδα δημοφιλής παρουσιάστρια: "Τρέμω ολόκληρος" είπε ο συμπαρουσιαστής της

Νεκρή στο σπίτι της στη Σκωτία βρέθηκε η 38χρονη Μισέλ Βατ, κόρη του πρώην πυγμάχου Τζιμ Βατ και παρουσιάστρια της δημοφιλούς εκπομπής «60' makeover».

 

Πρόκειται για τη 2η τραγωδία που χτυπάει την οικογένεια Βατ, αφού πριν20 χρόνια ο αδελφός της σκοτώθηκε σε τροχαίο στη Γλασκώβη, σε ηλικία μόλις 17 ετών.
Το άψυχο σώμα της βρέθηκε στο 350.000 λιρών σπίτι που μοιραζόταν με τον 43χρονο σύζυγο της Κερ και την 5χρονη κόρη τους Τζέιμι, στο Στίρλινγκσαιρ της Σκωτίας, ωστόσο η αστυνομία δεν έχει βρει τίποτα ύποπτο σχετικά με το θάνατο της και όλα δείχνουν πώς επρόκειτο για αυτοκτονία.
H Μισέλ είχε χαράξει μια επιτυχημένη καριέρα στα μέσα μαζικής ενημέρωσης παρουσιάζοντας έναν αριθμό τηλεοπτικών προγραμμάτων, συμπεριλαμβανομένων  των 60' Makeover, Club Cupid, και The Time στο STV της Σκωτίας.


Ηταν επίσης τακτική αρθρογράφος εφημερίδας, ενώ είχε μία μοναδική αίσθηση του χιούμορ που λέγεται ότι ήταν μεταδοτική για τους γύρω της.
Συντετριμμένοι συνάδελφοι και φίλοι της την αποχαιρέτισαν χθες στα social media.
Οπως έγραψε η Λορέιν Κέλι στο Twitter: «Είμαι συντετριμμένη από την είδηση του θανάτου της Μισέλ Βατ, ήταν μία αξιαγάπητη γυναίκα και μία θαυμάσια μητέρα. Οι σκέψεις μου είναι με την οικογένεια της και όλους όσους την αγαπούσαν.»

Ο Σκωτσέζος κωμικός Ντες Κλαρκ με τον οποίο συμπαρουσίαζε την εκπομπή Club Cupid έγραψε: «Είναι πολύ θλιβερό. Οι αναμνήσεις μου από την Μισέλ, ήταν όλες τόσο χαρούμενες. Ηταν πολύ διασκεδαστική και ευχάριστη παρέα. Δε τη θυμάμαι να είχε ποτέ μία κακή μέρα. Ηταν πανέμορφη και γεμάτη χαρά. Είμαι συντεντριμμένος. Ακόμα τρέμω. Οι σκέψεις μου είναι με την οικογένεια και τους φίλους της».

Πηγή: dailymail.co.uk

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ