Αυτές είναι οι σκλάβες του σεξ των ISIS - Τις αναγκάζουν να κάνουν σεξ από τα 9 τους

Σε μηχανής αναπαραγωγής παιδιών και σε σκλάβες του σεξ αντιμετωπίζουν οι Τζιχαντιστές τις αλλόθρησκες γυναίκες. 

Σε μια πόλη της ανατολής, τη Raqqa επικρατεί ένα είδος σεξουαλικής δουλείας. Πολλές γυναίκες απαγάγονται και μεταφέρονται στα στρατόπεδα ώστε να ικανοποιήσουν τους μαχητές του Ισλάμ που επιστρέφουν από τη μάχη.

Μερικές από αυτές τις κοπέλες έχουν καταφθάσει στην πόλη αναζητώντας ένα ονειρεμένο ειδύλλιο και έχουν προσεγγιστεί μέσω διαφόρων ιστότοπων και μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Ωστόσο η κατάσταση που αντιμετωπίζουν με την άφιξη του στην περιοχή ξεφεύγει από το ρομαντικό σκηνικό που είχαν φανταστεί. Δεν λείπουν και εκείνες που έχουν παρολ' αυτά προσέλθει με την θέληση τους ώστε να υπηρετήσουν και αυτές με τον τρόπο του την «Ιερή Μάχη». Αυτές κατέφυγαν στην περιοχή με την πεποίθηση ότι θα παντρευτούν έναν τζιχαντιστή και μετά την άφιξη τους συνειδητοποιούν την σκληρή αλήθεια. Όλες αυτές χρησιμοποιούνται σαν πόρνες. Πολλές φορές μια γυναικά έχει αναγκαστεί να κοιμηθεί έως και με 100 άντρες.

 

Όταν μαχητές πήραν τον έλεγχο της Raqqa, αξίωναν όλα τα ανύπαντρα κορίτσια να μπουν στην υπηρεσία των μαχητών για να εκτελούν «καθήκον σε τζιχάντ» τους και να κάνουν σεξ με τους μαχητές.

Έπειτα  από αυτό εμφανίστηκαν αφίσες στους τοίχους της πόλης, που ανέφεραν στα αραβικά: «Καλούμε το λαό αυτού του νομού για να φέρει ανύπαντρα κορίτσια τους, ώστε να μπορούν να εκπληρώσουν το καθήκον τους στους Τζιχαντιστές, όποιος δεν εμφανιστεί θα αισθανθεί την πλήρη ισχύ της Σαρία (ισλαμικό νόμο)».

Σύμφωνα με ένα προκλητικό «μανιφέστο» που εκδίδεται στο λαό της Raqqa, ένα κορίτσι μπορεί να παντρευτεί σε ηλικία εννέα, μετατρέποντας έτσι όλα τα νεαρά κορίτσια σε άψυχες μηχανές αναπαραγωγής και ικανοποίησης των μαχητών του Ισλάμ.  

Πηγή: dailymail.co.uk

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ