Παντρεύτηκε την καλή του Μαρία, ο Ανδρέας Μπάρκουλης με παπά κουμπάρο & τον 13χρονο γιο του

Ο Ανδρέας Μπάρκουλης έκανε πραγματικότητα τη μεγάλη του επιθυμία και παντρεύτηκε την αγαπημένη της καρδιάς του, Μαρία Μπάρκουλη. Οι δυο τους είχαν ενώσει τις ζωές τους με πολιτκό γάμο το 2001 και χθες, παντρεύτηκαν με θρησκευτικό γάμο.

Η τελετή έλαβε χώρα, κατόπιν «χορηγιών» φίλων του ζευγαριού, στον πολυχώρο viewhall στο Μενίδι.

Το ζευγάρι, χθες, Παρασκευή 19 Ιουνίου, πήρε την ευχή του γάμου και γλέντησε το γεγονός με αγαπημένους του ανθρώπους και φυσικά τον 16χρονο γιο του Νίκο.

Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν ο Γιάννης Φλωρινιώτης, η Έφη Θώδη και ο Θέμης Αδαμαντίδης, οι οποίοι τραγούδησαν για το ζευγάρι και τους καλεσμένους.

Η Μαίρη Μπάρκουλη ανάρτησε στο προφίλ της στο Facebook τα ευχαριστήριά της σε όλους όσοι τους βοήθησαν, αναφερόμενη ακόμα και στον άνθρωπο που χάρισε το γαμπριάτικο κοστούμι στον ηθοποιό και στην γνωστή επιχειρηματία-ιδιοκτήτρια οίκου νυφικών Όλγα Καραβερβέρη, που της έδωσε το νυφικό της φόρεμα.

«Ήταν μια ευχή, που έβγαινε από μέσα του. Στο μεσοδιάστημα, περάσαμε πολλά: αρρώστιες με το παιδί, αρρώστια δικιά μου ενώ και ο Ανδρέας, μπαινόβγαινε στα νοσοκομεία. Ίσως ελπίζει ότι με την ευχή του γάμου, αλλάξει η κατάστασή μας. Ή μπορεί να πιστεύει κατά βάθος, ότι αν εξαρχής είχαμε επιλέξει τη θρησκευτική τελετή να μη μας συνέβαιναν τόσο άσχημα πράγματα», δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή της η Μαίρη Μπάρκουλη.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ