Νεκρός ο πατέρας της Πενέλοπε Κρουζ στα 62 του: Έφυγε από καρδιακή προσβολή

Στα 62 του χρόνια ο Εντουάρντο Κρουζ έφυγε ξαφνικά από τη ζωή σκορπώντας βαθιά θλίψη στη διάσημη κόρη του Πενέλοπε Κρουζ & την οικογένειά του.

 

Η Πενέλοπε Κρουζ θρηνεί τον θάνατο τους πατέρα της, Εντουάρντο. Σύμφωνα με την ισπανική έκδοση του περιοδικού Hello!, το Holla!, άφησε την τελευταία του πνοή την Πέμπτη 18 ιουνίου στα 62 του χρόνια. 


Ο αδελφός της συζύγου του, Κάρμεν Μορένο, επιβεβαίωσε την είδηση στο περιοδικό. Αιτία θανάτου αρχικά δεν είχε ανακοινωθεί, αλλά αυτό που ειπώθηκε είναι ότι υπέφερε από καρδιακά προβλήματα και είχε βαρύ ιστορικό. Μάλιστα, όταν ο Εντουάρντο Κρουζ νοσηλευόταν στο νοσοκομείο της γενέτειρας της ηθοποιού εκείνη τον επισκεπτόταν συνεχώς. 


Την ώρα του θανάτου βρισκόταν στη La Manga, της Ισπανίας, εκεί όπου ζούσε με τη Μορένο και την τριών χρόνων κόρη τους Σάλμα. Μαζί με τη σύζυγό του ήταν οι ιδιοκτήτες μίας επιχείρησης ομορφιάς. 


Η 41χρονη Πενέλοπε είναι το μεγαλύτερο παιδί του Εντουάρντο Κρουζ από τη σχέση του με την Ενκάρνα Σάντσεζ. Το ζευγάρι είχε εκτός από τη διάσημη ηθοποιό, έναν γιο, τον τραγουδιστή Εντουάρντο Κρουζ και την επίσης ηθοποιό Μόνικα Κρουζ.  


Η σταρ των Πειρατών της Καραϊβικής, που έχει δυο παιδιά με τον σύζυγό της Χαβιέ Μπαρδέμ, δήλωσε ότι ιδίως τον τελευταίο καιρό είχε έρθει πολύ κοντά με τον πατέρα της, ο οποίος πάντα βρισκόταν στο πλευρό της σε όλες τις πρεμιέρες της από την αρ΄χη της καριέρας της.


Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός έκανε γυρίσματα της ταινίας που σκηνοθετεί ο Μπεν Στίλερ, την κωμωδία Zoolander 2 , όταν έμαθε τα δυσάρεστα νέα εκτός Ισπανίας Διέκοψε τα γυρίσματα και επέστρεψε αμέσως στην Ισπανία. Το ίδιο έκανε και η αδελφή της Μόνικα, η οποία ακύρωσε όλες τις προγραμματισμένες εμφανίσεις της. 


Η Πενέλοπε Κρουζ δεν έχει σχολιάσει και δεν έχει κάνει ακόμα καμία δήλωση για τη μεγάλη απώλειά της. Ο Αντόνιο Μπαντέρας, στενός της φίλος έκανε ανάρτηση στο Twitter για τον χαμό του πατέρα της, λέγοντας: «Μία αγκαλιά για την Πενέλοπε Κρουζ και την οικογένεια της σε αυτές τις δύσκολες στιγμές».

Πηγή: hola.com

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ