Στο χειρουργείο η Φωτεινή Πιπιλή - Υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο

Κρίσιμες ώρες για την δημοσιογράφο και πρώην βουλευτή της ΝΔ, Φωτεινή Πιπιλή, η οποία υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο και αυτή την ώρα χειρουργείται στο Αττικό Νοσοκομείο.

Σε επέμβαση αποκατάστασης βλαβών που εντοπίστηκαν στις καρωτίδες αρτηρίες θα προχωρήσουν εντός την ημέρας, οι θεράποντες γιατροί της δημοσιογράφου.

Ήδη, έχει γίνει ο προεγχειρητικός έλεγχος και διαπιστώθηκε μετά από υπέρηχο καρδιάς και καρδιογράφημα ότι η καρδιακή της λειτουργία είναι καλή.

Η Φωτεινή Πιπιλή την προηγούμενη εβδομάδα εκδήλωσε ήπιο εγκεφαλικό επεισόδιο το οποίο αντιμετωπίσθηκε με απόλυτη επιτυχία στον Ευαγγελισμό και η πορεία της υγείας της εξελίχθηκε ομαλά.

« Σταματήσετε το τσιγάρο» είπε σε δημοσιογράφο της ιστοσελίδας «Παραπολιτικά» λίγες ώρες πριν μπει στο χειρουργείο. Η  Φωτεινή  είπε «Κοιτάξτε τι έπαθα εγώ»

Το γεγονός ότι είναι καπνίστρια οδήγησε τους γιατρούς της να ζητήσουν διερεύνηση της κατάστασης των καρωτίδων της. Προγραμματισμένα εισήχθη χθες στο Αττικό νοσοκομείο, όπου ύστερα από τις απαραίτητες εξετάσεις διαπιστώθηκαν βλάβες στις αρτηρίες αυτές.

Νεαρή δημοσιογράφος, η Φωτεινή Πιπιλή, στο πλάι του Ξενοφώντα Ζολώτα 

Αποφασίσθηκε από το νευροχειρουργικό τμήμα του νοσοκομείου, το οποίο εξειδικεύεται σε τέτοια περιστατικά, να γίνει άμεσα αποκατάσταση των βλαβών αυτών προκειμένου να αποφευχθεί ένα σοβαρότερο επεισόδιο στο μέλλον.

Η ίδια είναι σε καλή γενική κατάσταση και αντιμετωπίζει με ηρεμία το πρόβλημα υγείας της ακολουθώντας της συμβουλές των γιατρών της.

Πηγή: ΑΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ