Ο πιο πολυπληθής γάμος στην ιστορία: Κύπριος βουλευτής παντρεύτηκε με 9.000 καλεσμένους την καλλονή γυμνάστρια του & κουμπάρο τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας


Πρόκειται μακράν για τον πιο πολυσυζητημένο γάμο που έγινε τα τελευταία χρόνια στην Κύπρο.
 

Ο 35χρονος βουλευτής του ΔΗΣΥ Ευθύμιος Δίπλαρος πολύ δημοφιλής αφού εξελέγη πρώτος σε ψήφους στη Λεμεσό  παντρεύτηκε την περασμένη εβδομάδα την εκλεκτή της καρδιάς του, την όμορφη γυμνάστρια Αργυρώ Ροτσίδου.

Ο γάμος πραγματοποιήθηκε στην εκκλησία του Προφήτη Ηλία στη Λεμεσό και η δεξίωση σε πολυτελές ξενοδοχείο, όπου περισσότεροι των 9.000 προσκεκλημένων ευχήθηκαν στο ζευγάρι. Κουμπάροι στο μυστήριο ήταν ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη και τους υπουργούς της κυβέρνησής του Νίκο Κουγιάλη και Γιώργο Λακκοτρύπη.
Πως απάντησε ο νεαρός βουλευτής στα δεκάδες κακεντρεχή σχόλια που συνόδευσαν πριν και μετά το μυστήριο την μεγάλη μέρα για το ζευγάρι ; 

«Χαμογελάτε σε κάθε ευκαιρία. Όχι γιατί η ζωή είναι εύκολη ή τέλεια ή όπως ακριβώς θα θέλαμε αλλά επειδή έχουμε επιλέξει να είμαστε ευτυχισμένοι και ευγνώμονες για όλα τα καλά πράγματα που έχουμε και όλα τα προβλήματα που ξέρουμε ότι δεν έχουμε. Καλή σας μέρα και καλή εβδομάδα!!!», έγραψε ο κ. Δίπλαρος.

Όσο για  την  ενέργειά του να χρησιμοποιήσει το επίσημο επιστολόχαρτό του, ήταν η αφορμή για να ξεσπάσει πολιτικός «πόλεμος». Έτσι, πριν από απάντησε στους ,όπως έγραψε, «φίλους» στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, διαψεύδοντας τις φήμες που ήθελαν το συγκεκριμένο προσκλητήριο να το έχει πληρώσει η Βουλή των Αντιπροσώπων.

''Ούτε και να παντρευτείς δεν σ' αφήνουν''

Αγαπημένοι μου φίλοι, κάποιοι, για λόγους δικούς τους, προσπάθησαν να με «μαχαιρώσουν» πισώπλατα δημοσιεύοντας στο διαδίκτυο την πρόσκληση γάμου που έστειλα (σε επίσημο επιστολόχαρτο μου) ως βουλευτής στα μέλη του κόμματος μας, προσθέτοντας και το αμίμητο ότι η βουλή πλήρωσε τα έξοδα της αποστολής της επιστολής – πρόσκλησής μου. Δε θέλω να καταστρέψω τις όμορφες στιγμές που ζω με την οικογένειά μου γι’ αυτό σας θυμίζω και σας προσκαλώ και πάλι - την Πέμπτη 04.06.2015 και ώρα 5:30μ.μ. στον Ιερό Ναό Προφήτη Ηλία Γερμασόγειας - να παρευρεθείτε στο γάμο μου. 

Εκτός από σας, προσκαλώ ακόμα και «τους φίλους» που σκέφτηκαν αυτό το ψέμα και κακόγουστο αστείο», έγραψε ο βουλευτής.

Για το συγκεκριμένο θέμα ο κ. Δίπλαρος μίλησε και στην εφημερίδα «Λεμεσός», λέγοντας χαρακτηριστικά πως «όλα τα έξοδα είναι δικά μου και βεβαίως δεν χρησιμοποίησα δημόσιο χρήμα. Έχω όλες τις νόμιμες αποδείξεις, συγκεκριμένα, πλήρωσα €2400 για την αποστολή τους, αλλά και €800 για την προετοιμασία τους.  Απορώ για αυτές τις κακοήθειες  που διαδίδονταν ψευδώς».

Βίον ανθόσπαρτον ! 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ