Απάνθρωπο! Πώς βασάνισαν & σκότωσαν τον δήθεν πλούσιο ρακοσυλλέκτη πρώην αστυνομικός & ο φίλος του

Ένας 50χρονος πρώην αστυνομικός του Αστυνομικού Τμήματος Ιλίου και ένας 46χρονος δημοτικός υπάλληλος του Δήμου Περιστερίου είναι οι δράστες της φρικτής δολοφονίας του 81χρονου ρακοσυλλέκτη. 

Οι δύο δράστες, έχοντας την ψευδή πληροφορία ότι ο άτυχος ρακοσυλλέκτης έχει κρυμμένα κάπου 300.000 ευρώ, πήγαν στο σπίτι του 81χρονου στα Σπάτα και προσποιούμενοι τους αστυνομικούς και με το πρόσχημα της εξέτασής του για τροχαίο ατύχημα, τον έπεισαν να τους ακολουθήσει.

Ετσι, τον μετέφεραν στο εξοχικό του δημοτικού υπαλλήλου επί της οδού Πτολεμαΐδος στην περιοχή Μασιάρη στους Αγίους Θεοδώρους και εκεί άρχισαν να τον βασανίζουν σε μια προσπάθεια να του αποσπάσουν την πληροφορία για το πού έχει κρύψει τα χρήματα. Εκεί, αφού τον ακινητοποίησαν με χειροπέδες άρχισαν να τον χτυπούν ανηλεώς μέχρι που ο άτυχος 81χρονος έχασε τις αισθήσεις του. 

Οταν ο πρώην αστυνομικός και ο δημοτικός υπάλληλος κατάλαβαν ότι ο ρακοσυλλέκτης είχε πεθάνει τον εγκατέλειψαν στο πάτωμα και γύρισαν πίσω στο σπίτι του θύματος για να ψάξουν μόνοι τους. Ωστόσο, μία γειτόνισσα που πρόσεχε τον ηλικιωμένο ρακοσυλλέκτη κατάλαβε ότι έλειπε ώρες και έκανε δήλωση εξαφάνισης στο οικείο Αστυνομικό Τμήμα.

Τη στιγμή που οι δύο κακοποιοί έψαχναν το σπίτι, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Σπάτων που μετέβησαν εκεί, αναζητώντας το θύμα, τους εντόπισαν στην αυλή που είχαν κρυφτεί και τους συνέλαβαν. Οι δράστες ομολόγησαν όλες τις φρικτές τους πράξεις, ενώ στο σπίτι του δημοτικού υπαλλήλου βρέθηκαν δύο πιστόλια, μία καραμπίνα και πλήθος φυσιγγίων.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ