Το Σαββατοκύριακο το Χαμόγελο του Παιδιού γιορτάζει τα 20ά γενέθλια του - Μας περιμένει μικρούς μεγάλους στον Εθνικό Κήπο

"Το Χαμόγελο του Παιδιού" μας καλεί το Σαββατοκύριακο 20-21 Ιουνίου από τις 10 το πρωί έως τις 8 το βράδυ στον Εθνικό Κήπο σε μια μεγάλη γιορτή για μικρούς και μεγάλους για τα 20 χρόνια δράσης του!

Τσουβαλοδρομίες, κυνήγι θησαυρού, ζαχαροπλαστική, εργαστήρια κηπουρικής, κατασκευές, facepainting, αφήγηση παραμυθιών είναι μόνο κάποια από όσα περιμένουν τους μικρούς επισκέπτες, χάρη στη στήριξη του nannuka.com, της πρώτης online υπηρεσίας που συνδέει γονείς με περισσότερους από 5.000 επαγγελματίες και χώρους για τα παιδιά.

Άρωμα Κρήτης θα φέρει μαζί της από το Ρέθυμνο η εθελοντική ομάδα «Ανεμόμυαλοι» όπου με τις στολές τους, τα διαδραστικά παιχνίδια και τη μουσική τους θα ξεσηκώσουν τους επισκέπτες! Στο χώρο θα υπάρχει ένα μεγάλο bazaar βιβλίου, με τιμές από 1€ έως 5€! Παράλληλα θα λειτουργεί η κινητή ιατρική μονάδα του οργανισμού όπου θα παρέχονται δωρεάν προληπτικές παιδιατρικές εξετάσεις στα παιδιά που το επιθυμούν. Ακόμη η είσοδος είναι ελεύθερη. Για περισσότερες πληροφορίες: 210-3306140 και εδώ.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ