Ψήνεστε για Λίμνη Βουλιαγμένης; Με Στέφανο Κορκολή, Μίμη Πλέσσα, Κώστα Χατζή και Αλέκα Κανελλίδου

Υπέροχες βραδιές τραγουδιού θα απολαύσετε στη Λίμνη της Βουλιαγμένης μέσα στον Ιούνιο. Οι πολυαγαπημένοι μας: Στέφανος Κορκολής, Μίμης Πλέσσας, Κώστας Χατζής και Αλέκα Κανελλίδου, θα εμφανιστούν σε τέσσερις μουσικές βραδιές, με καλό τραγούδι, νοσταλγία και ροματζάδα

Είναι γνωστή η μαγευτική δύναμη του Στέφανου Κορκολή, έτσι όπως αυτή αναδύεται από τα πλήκτρα του πιάνου. Στην Λίμνη της Βουλιαγμένης στις 18 Ιουνίου έρχεται για να μας παρασύρει για μια ακόμα φορά με τον εξαιρετικά εύηχο και μελωδικά ευχάριστο ήχο του, σε ένα ευρύ μουσικό φάσμα με τραγούδια στα οποία κυριαρχεί ο έρωτας.

Εξίσου ενδιαφέρουσα θα είναι και η εμφάνιση του Μίμη Πλέσσα την Τετάρτη 24 Ιουνίου, που θα μας κάνει να σκεφτούμε ότι ναι «Αυτό το καλοκαίρι το περίμενα...». Πέρασαν «Τόσα Καλοκαίρια» από «Εκείνο το πρωί στην Κηφισιά» που ο Δάκης μας ταξίδεψε με τις μελωδίες του Μίμη Πλέσσα. O κιθαρωδός που καθιέρωσε το στυλ «φωνή- κιθάρα» στην Ελλάδα κι έγινε πρότυπο για πολλούς μεταγενέστερους τραγουδοποιούς. 

Ενώ ο Κώστας Χατζής έρχεται τη Πέμπτη 25 Ιουνίου για να συνοψίσει, σε μια μουσική βραδιά, τη μεγάλη του πορεία στο τραγούδι, που επίσημα ξεκίνησε το 1961 στην Πλακιώτικη μπουάτ «Τιπούκειτος» του Μπουκουβάλα. Προσδεθείτε και απολαύσετε το συναρπαστικό ταξίδι μιας εξέχουσας μορφής του τραγουδιού μας, ένα ταξίδι γεμάτο από την ξεχωριστή μουσική του ευαισθησία.

Από την άλλη η Αλέκα Κανελλίδου, μας καλεί την Τετάρτη 17 Ιουνίου να ανασύρουμε με οδηγό τα τραγούδια, συναισθήματα, αυθεντικά και πρωταρχικά, που θα ξεπηδήσουν μέσα από τις νότες και τους στίχους και θα πλημμυρίσουν τις ψυχές μας. Η μεγάλη ερμηνεύτρια μας ξεναγεί σε ιδιαίτερα μουσικά τοπία, όπου το ελληνικό τραγούδι συναντά τις τζαζ αρμονίες.

Πάρτε την παρέα σας και περάστε όσο το δυνατόν πιο καλά μπορείτε όλες της μουσικές βραδιές. 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ