Oι 10 πιο όμορφες παραλίες της Ελλάδας: Από τη Μήλο στη Ζάκυνθο & από τη Σαντορίνη στην Κρήτη

Νησιά πυκνοκατοικημένα, νησιά με παραδοσιακούς οικισμούς και μακραίωνη ιστορία, νησιά που κινούνται σε πιο αστικούς ρυθμούς από αυτούς που έχουμε συνηθίσει. Πάμε να τα γνωρίσουμε;

Κάποια νησιά διατηρούν,  ακόμη αρκετά στοιχεία από τον παραδοσιακό πολιτισμό και ψήγματα διαφορετικότητας, δελεάζοντάς μας να τα επισκεφτούμε κάποτε.

Ο δημοφιλής ιστότοπος therichest.com δημοσίευσε λίστα με τις 10 πιο όμορφες παραλίες της Ελλάδας. Το άρθρο ξεκινά με την αναφορά πως υπάρχει λόγος που οι Έλληνες είναι γνωστοί για την αυτοπεποίθηση τους και αυτός είναι ότι κατάγονται από ένα από τα πιο όμορφα μέρη στον κόσμο.

Η Ελλάδα είναι γνωστή για πολλά πράγματα: την Ιστορία της, τον πολιτισμό, τη θρησκεία, την παράδοση, το φαγητό, τις εκκλησίες, τη νυχτερινή ζωή, την αρχιτεκτονική και τόσα άλλα ακόμη.

Η Ελλάδα είναι επίσης γνωστή λόγω της γεωγραφικής της θέσης, διαθέτει πληθώρα όμορφων τοποθεσιών και γεωγραφικά βρίσκεται στο ιδανικό σημείο. Με πάνω από 6000 νησιά, η Ελλάδα δικαίως είναι ένας από τους πιο δημοφιλής προορισμούς στον κόσμο!

Δείτε τη λίστα με τις ομορφότερες παραλίες της χώρας σύμφωνα με το therichest.com

1. Σαρακήνικο – Μήλος

 2. Ναυάγιο – Ζάκυνθος

 3. Κόκκινη Παραλία – Σαντορίνη

 4. Ελαφονήσι – Κρήτη

 5. Πλατύς Γιαλός – Μύκονος

 6. Περίσσα – Σαντορίνη

 7. Μάταλα – Κρήτη

8. Μύρτος – Κεφαλονιά

9. Βουτούμι – Αντίπαξοι

10. Πλάκα – Νάξος

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ