Κοντού προς Αρναούτογλου: Έχεις πρόβλημα με τους γκέι;

Η Μάρω Κοντού άσκησε κριτική στον Γρηγόρη Αρναούτογλου επειδή θεώρησε πως δεν χειρίστηκε σωστά τη συζήτηση με τον Κώστα Κούντο.

Η αγαπημένη σε όλους μας ηθοποιός, Μάρω Κοντού  ανέφερε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου πως δεν ήταν σώστη η συμπεριφορά του απέναντι στον προηγούμενο καλεσμένο του, τον Κώστα Κούντο. Το ζήτημα αυτό το έθιξε η ηθοποιός, διότι δεν θεωρεί πως πρέπει να έχουμε άποψη για τους gay, απ την στιγμή που ο καθένας έχει το δικαίωμα να είναι ότι του αρέσει.

 «Εκανες ένα φάουλ προ ημερών» του είπε και συνέχισε: «Ησουν κάπως περίεργος σε κάτι ερωτήσεις που έκανες σε έναν τραγουδιστή που καθόταν εδώ, ότι πήγε σε μια εκδήλωση των gay και ρωτούσες αν είναι gay. Είναι κακό που πήγε σε gay καλλιστεία; Και επειδή δεν ήταν gay; Εσένα αν σου πουν να παρουσιάσεις μια τεράστια επίδειξη μόδας από gay σχεδιαστή, gay μοντέλα, δεν θα πας; Ετσι όπως το παρουσίασες εκείνο το βράδυ, δεν ήταν καλό. Ήταν λιγάκι σαν να έχεις άποψη...».

Ο Αρναούτογλου δικαιολογήθηκε ότι τον ρωτούσε επειδή ο ίδιος υποστηρίζει ότι δεν είναι gay αλλά η Μάρω Κοντού συνέχισε απτόητη: «Νομίζω πως δεν πρέπει να συζητάμε καν για τους gay. Υπάρχουν gay στη ζωή μας, υπήρχαν και θα υπάρχουν. Και τι έγινε; Εκεί έχουμε μείνει; Πρέπει να σταματήσει αυτό το πράγμα. Δεν βρίσκω ότι πρέπει να το συζητάμε καν. Ο καθένας έχει δικαίωμα να είναι αυτό που του αρέσει, αρκεί να μην ενοχλεί κανένα. Είναι πανέξυπνοι, είναι ευγενέστατοι και αυτοί που έχουν ξεπεράσει αυτό το πράγμα και το δέχονται, είναι πολύ πετυχημένοι άνθρωποι. Και είναι σε ισορροπία με τον εαυτό τους, είναι πολύ μεγάλο πράγμα αυτό...».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ