DYI απολέπιση δέρματος - Για να δείχνετε φρέσκια & λαμπερή όλες τις ώρες

Όλες οι γυναίκες κατά καιρούς αναρωτιούνται πώς να κάνουν το δέρμα τους πιο λείο και όμορφο, εδώ λοιπόν βρίσκεται η λύση.

Φυσικά ο καθαρισμός είναι απαραίτητος πριν την απολέπιση. Είναι σημαντικό το πρόσωπό σου να είναι καθαρό από το μακιγιάζ και οτιδήποτε άλλο εισχωρεί στην επιδερμίδα σου κατά τη διάρκεια της ημέρας.
Έτσι, η διαδικασία της απολέπισης είναι σημαντική για να αφαιρούνται τα νεκρά κύτταρα από την επιδερμίδα σου.

Όταν το πρόσωπο δεν απολεπίζεται σωστά τα νεκρά κύτταρα δε φεύγουν με αποτέλεσμα το δέρμα σου να γίνεται θαμπό.

Συνεπώς πρέπει να γίνεται  ανανέωση των κυττάρων απομακρύνοντας το νεκρό κύτταρο και αντικαθιστώντας το με ένα νέο και υγιές.Βασικό βήμα για να έχεις τα αποτελέσματα που πάντα ονειρευόσουν είναι να χρησιμοποιείς προϊόντα για  scrubs μία με δύο φορές την εβδομάδα.

Αφού έχεις αφαιρέσει το μακιγιάζ με το κατάλληλο καθαριστικό, χρησιμοποίησε χλιαρό νερό στο πρόσωπό σου και έπειτα ξεκίνα την απολέπιση κάνοντας κυκλικές κινήσεις αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών. Όσο πιο απαλό είναι το άγγιγμά σου τόσο το καλύτερο, διαφορετικά υπάρχει κίνδυνος να αντιμετωπίσεις αντίθετα αποτελέσματα και ερεθισμούς, καλύτερα να αφήσετε το προϊόν να κάνει την δουλειά του.  

Φτιάξτε μόνοι σας το scrub προσώπου με υλικά που έχουμε όλοι στην κουζίνα μας.  Θα χρειαστείτε ζάχαρη και ελαιόλαδο, ενώ για το σώμα χονδρό αλάτι με ελαιόλαδο και λίγες σταγόνες από κάποιο αρωματικό της επιθυμίας σας.  

Ύστερα τοποθετήστε την ενυδατική σας κρέμα για να δείχνεται πιο φρέσκια από ποτέ.  

Και voila έτοιμη και λαμπερή!!!

Επιμέλεια: Λίλη Αγγελοπούλου 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ