Η Μπιγιόνσε αποκαλύπτει την δίαιτα των 22 ημερών που την επανέφερε στα σωστά κιλά

Πολύτιμος σύμμαχος της Μπιγιονσέ έχει γίνει ο γυμναστής Μάρκο Μπόρχες και συγγραφέας του βιβλίου «22 Days Nutrition Meal Plan».

 

Η Μπιγιονσέ εδώ και καιρό ακολουθεί το πρόγραμμα χορτοφαγικής διατροφής που αποτελεί ταυτόχρονα και μέθοδο αποτοξίνωσης. Όπως αποκάλυψε στην εκπομπή Good Morning America, ένωσε τις δυνάμεις της με αυτές του Μπόρχες και παραδέχτηκε ότι είναι φανατική της μεθόδου του, καθώς είναι πολύ ανασφαλής με τη σιλουέτα της.

«Φυσικά δεν είμαι η πιο αδύνατη γυναίκα. Έχω καμπύλες. Έχω αγωνιστεί πολύ με δίαιτες και επιτέλους βρήκα κάτι μου ταιριάζει» δήλωσε η Μπιγιόνσε. Όμως, σημείωσε, η διαφορά με το πρόγραμμα του Μπόρχες είναι ότι μπορεί κάποιος να το ακολουθήσει για πάντα, μιας και πρόκειται για διατροφή που δεν βασίζεται σε επεξεργασμένα τρόφιμα, αλλά σε δημητριακά ολικής άλεσης και φυτά. 

Το πρόγραμμα του Μπόρχες είναι σχεδιασμένο για 22 ημέρες, γιατί τόσο χρόνο χρειάζεται ο οργανισμός, προκειμένου να συνηθίσει την διατροφή και στη συνέχεια να την ακολουθήσει δια παντός. «Τα κιλά δεν ξαναγύρισαν κι ένιωσα το δέρμα μου πιο τεντωμένο» τόνισε η Μπιγιονσέ.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ