Η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη σε μια συγκλονιστική συνέντευξη: «Για ποιο lifestyle μιλάμε όταν υπάρχουν άνθρωποι που δεν έχουν να φάνε;»

Ετοιμάζεται για τη μεγάλη της επιστροφή στην Επίδαυρο για να υποδυθεί την Εκάβη στις Τρωάδες του Εθνικού Θεάτρου. Σε συνέντευξη που παραχωρεί στην εφημερίδα Real Life μίλησε για το lifestyle, το άγχος της για την οικονομική κρίση, αλλά και το γεγονός ότι δεν θέλει να ξεπουλάει την προσωπική της ζωή.

Η γνωστή ηθοποιός εξηγεί ότι η κρίση την αγχώνει:... 
«Φυσικά και με αγχώνει! Θα παρούμε σύνταξη όταν έρθει η ώρα; Θα έχουμε περίθαλψη όταν χρειαστεί; Θα τα βγάλουμε πέρα; Θα φανεί φως στο σκοτάδι που ζούμε; Ναι, αγχώνομαι πολύ».

Είναι ένας λόγος αυτός που αρνείται κατά καιρούς να κάνει lifestyle φωτογραφίσεις;...
«Για πιο lifestyle μιλάμε όταν υπάρχουν άνθρωποι που δεν έχουν να φάνε; Να πάω να φωτογραφηθώ σε επαύλεις και πισίνες με τουαλέτες όταν συμβαίνουν τόσα γύρω μας;»

Γενικά δεν τρελαίνεται για συνεντεύξεις...
«Θα ήθελα να μιλώ μέσα από τη σκηνή και μόνο και πιέζομαι να μιλάω για να προωθώ τις όποιες παραστάσεις. Η δουλειά μου είναι στην σκηνή. Αν πέρνουσε από το χέρι μου δεν θα ξαναέδινα συνέντευξη.»

Φταίει σε αυτό ότι δέχεται και ερωτήσεις για την προσωπική της ζωή;...
«Παίζει τον ρόλο του φυσικά! Δεν θέλω να ξεπουλάω την προσωπική μου ζωή και δεν αφορά κανέναν τι κάνω σε αυτή. Είναι γνωστό, χωρίς να το έχω θελήσει η ίδια, ότι είμαι σε σχέση με έναν νεότερο άντρα. Ας μείνουν σε αυτό. Το ότι είμαι δημόσιο πρόσωπο δεν σημαίνει και ότι οφείλω να απαντάω για δικά μου πράγματα... Για το θέατρο να μιλήσω, αφού βοηθάει στην προώθηση της όποιας δουλειάς μου, αλλά δεν το αντέχω να με κυνηγούν με κάμερες και να με ανακρίνουν για κάτι τόσο προσωπικό. Προ ημερών έδωσα μια συνέντευξη σε ρεπόρτερ καναλιού στην παρουσίαση του βιβλίου που κυκλοφόρησε για την παράσταση "Στροχάιμ". Μίλησα 20 λεπτά και όταν ερωτήθηκα για τα προσωπικά μου είπα ότι δεν θέλω να αναφέρομαι σε αυτό. Δεν έπαιξαν τίποτα άλλο εκτός από την τελευταία ατάκα. Είναι θλιβερό και δεν θέλω να το βιώνω αυτό. Δεν θέλω να δίνω τροφή στο κουτσομπολιό που δεν με αφορούσε ποτέ. Είμαι 36 χρόνια στον χώρο και θέλω να ασχολούνται μόνο με τη δουλειά μου.»

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ