Μακεδονία: Διπλή τραγωδία με 5 νεκρούς σε Θεσσαλονίκη και Κιλκίς - Ώρες αγωνίας για νεαρό τραυματία σε νοσοκομείο

Τροχαίο δυστύχημα με τέσσερις νεκρούς και έναν τραυματία, έγινε γύρω στις 23:00 χθες το βράδυ, έξω από το Πολύκαστρο στο νομό του Κιλκίς. 

 

Το δυστύχημα προκλήθηκε από τη σύγκρουση δύο ΙΧ αυτοκινήτων, χωρίς να έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες, από την Tροχαία.

Στο σημείο έσπευσαν γρήγορα ασθενοφόρα, αλλά οι γιατροί δεν κατάφεραν να επαναφέρουν στη ζωή τα 4 θύματα. Το βάρος πέφτει στον τραυματία του δυστυχήματος, με τις επόμενες ώρες να κρίνονται κρίσιμες από τους θεράποντες γιατρούς για τη ζωή του.

Νεκρός και οδηγός μηχανής

Την ζωή του έχασε χθες το βράδυ και ένας 27χρονος όταν μοτοσικλέτα που οδηγούσε ξέφυγε από την πορεία της και ανετράπη. Σύμφωνα με την αστυνομία, το δυστύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 20.00 το βράδυ στην Περιφερειακή Οδό της Θεσσαλονίκης, στο ύψος της οδού Μακρυγιάννη. 

Η μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο 27χρονος ξέφυγε από την πορεία της και προσέκρουσε στις προστατευτικές μπάρες του δρόμου. Ο νεαρός οδηγός κατά την πρόσκρουση σκοτώθηκε ακαριαία.

Άνδρες της Τροχαίας Θεσσαλονίκης διενεργούν έρευνα για να εξακριβωθούν τα αίτια του δυστυχήματος. Εκτιμάται, πάντως, ότι ο άτυχος οδηγός προσπάθησε να αποφύγει διερχόμενο ΙΧ και έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας

Πληροφορίες: ΑΠΕ - ΜΠΕ, thestival.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ