Πέντε από τους πιο σέξι μπαμπάδες της Ελλάδος - Σάκης Ρουβάς, Αντώνης Σρόιτερ, Νίκος Αλιάγας...

Ο στοργικός και προστατευτικός πατέρας είναι και γοητευτικός...

Είναι τρυφεροί και αυτή η πλευρά τους είναι που τους κάνει επιθυμητούς. Ο μπαμπάς που δεν χαλάει χατίρι στην κόρη του μας κάνει και λιώνουμε. Το eirinika.gr σου παρουσιάζει το TOP 5 των πιο sexy μπαμπάδων της Ελλάδας...

Σάκης Ρουβάς

Είναι πατέρας τριών παιδιών, αλλά δεν έχει χάσει ούτε ίχνος της σεξουαλικότητάς του. Οι Ρουβίτσες, όσο περισσότερα παιδιά και αν κάνει, τον αποθεώνουν όλο και πιο πολύ. Ο ίδιος, έχει δηλώσει πως θέλει και ένα ακόμη παιδί. Πόσο πιο γοητευτικός μπαμπάς μπορεί να γίνει;

Μάριος Αθανασίου

Είναι gentleman και έχει κλέψει την καρδιά πολλών μαθητριών ( βλ. Θα βρεις τον Δάσκαλό σου ) και όχι μόνο. Απέκτησε έναν γιο με την πρώτη γυναίκα του, την Μαρία Σολωμού, ενώ πολύ σύντομα ήρθε και η αγαπημένη του κόρη από την φωτογράφο Μάρθα Αμαξοπούλου. Ο Μάριος Αθανασίου δεν σταματά να γοητεύει με το μοναδικό του βλέμμα που μαγνητίζει κάθε θηλυκό.

Γιάννης Στάνκογλου

Ο γοητευτικός πατέρας της ελληνικής showbiz δηλώνει ξετρελαμένος με την κορούλα του, ενώ σε συνεντεύξεις του έχει δηλώσει πως θέλει να την κάνει το κορίτσι του μπαμπά. Όσα τανγκό και να του ζητήσεις να χορέψει μαζί σου, εκείνος τα έχει φυλαγμένα για τον καρπό του έρωτά του με την σκηνοθέτιδα Αλίκη Δανέζη - Κνούτσεν.

Νίκος Αλιάγας

Στα 46 χρόνια του, πολλοί θα ήθελαν να έχουν έστω και λίγη από την γοητεία του. Ο διάσημος παρουσιαστής έχει μία κόρη με την Τίνα Γρηγορίου, που όπως έχει δηλώσει, είναι οι πριγκίπισσες της ζωής του.

Αντώνης Σρόιτερ

Ο επιτυχημένος παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Alpha, έγινε πρόσφατα πατέρας με την μακιγιέζ Ιωάννα Μπούκη. Όπως έχει δηλώσει και η γυναίκα του τα αισθήματα πατέρα και κόρης είναι αμοιβαία, μιας και την ώρα του δελτίου η μικρή τους κόρη στέλνει φιλάκια στην τηλεόραση καθώς βλέπει τον αγαπημένο της μπαμπά. Και ο ίδιος όμως, δεν σταματά να δείχνει την αγάπη του για εκείνη και την γυναίκα του κάθε λεπτό της ημέρας.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ