Τα χαρακτηριστικά σημάδια κάθε ζωδίου ότι είναι full in love - Υποχωρητικός ο Κριός, κτητικός ο Ταύρος...

Πως θα καταλάβεις ότι ο άντρας που βγαίνεις ραντεβού σε έχει ερωτευτεί.

Όταν ξεκινάς να βγαίνεις ραντεβού με κάποιον, χρειάζεσαι λίγο χρόνο για να μπορέσεις να καταλάβεις, αν είναι έχει αρχίσει να σε ερωτεύεται. Ευτυχώς, κάθε ένα από τα ζώδια έχει κάποιες ενδεικτικές συμπεριφορές που μπορείς να αντιληφθείς πώς αισθάνεται πραγματικά για σένα.

ΚΡΙΟΣ
Μήπως με τον Κριό σου συναποφασίζετε το πού θα πάτε και συζητάτε το τι ή το πότε θα κάνετε κάτι ή μήπως σε παραγκωνίζει κι επιμείνει να παίρνει μόνος του πρωτοβουλίες και αποφάσεις; Όταν ένας άντρας Κριός είναι πραγματικά ερωτευμένος, δεν έχει καμία ανάγκη να είναι το «αφεντικό».
ΤΑΥΡΟΣ
Μήπως ο Ταύρος σου θέλει να ξέρει πού βρίσκεσαι σε κάθε λεπτό της ημέρας; Αν είναι συνεχώς σε επαφή μαζί σου, σημαίνει ότι βγαίνει στην επιφάνεια η κτητική του πλευρά, την οποία μεν είναι δύσκολο να τη χειριστείς, αλλά δείχνει περίτρανα ότι πραγματικά είναι ερωτευμένος μαζί σου.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Προλαβαίνεις να αρθρώσεις μια ολόκληρη πρόταση με το Δίδυμο φίλο σου ή το μόνο που κάνεις είναι να τον ακούς να μιλά ακατάπαυστα και να γνέφεις, όποτε συμφωνείς ή διαφωνείς; Όταν ένας άνδρας Δίδυμος είναι ερωτευμένος, ανακαλύπτει τις χαρές του να ακούει αυτά που λες κι όσο πιο πολύ σε αφήνει να μιλάς και σε παρακολουθεί, τόσο πιο πολύ σε αγαπά.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Με τον Καρκίνο άντρα είναι πολύ απλό να καταλάβεις, αν σε έχει ερωτευτεί ή όχι. Αν, πράγματι, την έχει πατήσει μαζί σου, θα φροντίσει να σε καλέσει σπίτι του και το επόμενο βήμα θα είναι να σε γνωρίσει στην μητέρα του, έστω και με κάποιο πρόσχημα και έμμεσα να πάρει την έγκρισή της. Αν ξεγλιστρά και βρίσκει διάφορες δικαιολογίες για να τα αποφύγει, μάλλον δεν νιώθει όπως εσύ.
ΛΕΩΝ
Ο Λέοντάς σου έχει αρχίσει να δείχνει τα τρωτά σημεία του ή ακόμη παρουσιάζεται ως «Κύριος Τέλειος»; Όταν ένας άνδρας Λέων ερωτεύεται, το Εγώ του εξαφανίζεται και αποκαλύπτει ελαττώματα ή ανασφάλειες. Αν, μάλιστα, τύχει να σου ζητήσει και βοήθεια, τότε σίγουρα έχεις κατακτήσει την καρδιά του ολοκληρωτικά!
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Μήπως ο Παρθένος, φίλος σου προσφέρεται συνεχώς να σε βοηθήσει, να σε εξυπηρετήσει, σου κάνει «χρήσιμες» προτάσεις και προσπαθεί κατά οποιοδήποτε τρόπο να σε βελτιώσει; Αυτό αποδεικνύει ότι σε έχει ερωτευτεί. Ίσως κάπου να το βρίσκεις εκνευριστικό αλλά αυτός είναι ο τρόπος του να στο δείξει. Αν δεν σε αγαπούσε, δε θα τον ενδιέφερε καθόλου το τι κάνεις!

ΖΥΓΟΣ
Ενώ θα ήθελε να είστε μαζί συνέχεια από το πρωί μέχρι το βράδυ, αν ο άντρας Ζυγός σέβεται το δικαίωμά σου να πας με την παρέα σου ή οπουδήποτε μόνη σου και δε σε παίρνει τηλέφωνο ανά μία ώρα να δει τι κάνεις, αυτό σημαίνει ότι νιώθει αρκετή αυτοπεποίθηση, σε εμπιστεύεται και είναι πραγματικά ερωτευμένος μαζί σου.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο άντρας Σκορπιός όταν είναι πολύ ερωτευμένος, τότε απομυθοποιείται και είναι πρόθυμος να σου δείξει και τη σκοτεινή πλευρά του. Γι' αυτόν μια σχέση σοβαρή σημαίνει ότι θα είστε μαζί ό, τι κι αν συμβεί και στα πάνω και στα κάτω. Αν δεν είναι ερωτευμένος μαζί σου, θα προστατεύσει τον εαυτό του και δεν θα σου φανερώσει τίποτα.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Μήπως Τοξότης σου αρχίζει να τρέχει, όταν η συζήτηση περιστρέφεται γύρω από σπίτια και παιδιά, ή μήπως είναι αυτός που φλυαρεί με ενθουσιασμό για τις προοπτικές που έχετε σαν ζευγάρι; Ο Τοξότης άνδρας δεν δεσμεύεται εύκολα, οπότε αν δεν αποθαρρύνεται ή αναστατώνεται από τις σκέψεις σου για το μέλλον, τότε να είσαι βέβαιη ότι σε έχει ερωτευτεί.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Είναι πρόθυμος ο Αιγόκερω σου να σου κλείσει ραντεβού έξω από τη δουλειά του ή να σε γνωρίσει στους συναδέρφους του; Η δημόσια εικόνα και η σταδιοδρομία είναι τα πάντα για αυτόν τον τύπο, οπότε δεν θα το ρισκάρει να σε φέρει σε επαφή, αν δεν είναι ερωτευμένος μαζί σου. Όσο πιο ανοιχτός είναι με τα επαγγελματικά του και σε εμπιστεύεται, τόσο περισσότερο σε αγαπά.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Σου είπε τις δυο «μαγικές λέξεις»; Αν σου πει το «σ' αγαπάω», αυτό σημαίνει ότι πραγματικά, τρελά, βαθιά είναι ερωτευμένος μαζί σου. Ο άνδρας Υδροχόος δεν παίζει με τα συναισθήματα κανενός και γι' αυτό δεν θα προφέρει αυτή τη φράση, αν δεν είναι απόλυτα σίγουρος για το τι αισθάνεται.
ΙΧΘΥΕΣ
Μήπως ο Ιχθύς σου πάει στο ραντεβού σας στην ώρα του ή και νωρίτερα, το ξεχνάει ή πάντα έρχεται καθυστερημένος; Δεδομένου ότι ο συγκεκριμένος άντρας δεν είναι κι ο πιο ακριβής στον πλανήτη, καθώς συχνά αφαιρείται και χάνει την αίσθηση του χρόνου, αν μαζί σου είναι απίκο και πάντα «εγγλέζος», τότε σε έχει ερωτευτεί παράφορα και ανυπομονεί να σε δει.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ