Στη φυλακή το διασημότερo & πιο διεφθαρμένο μοντέλο του κόσμου: Μούσα της Loreal & του Calvin Klein

Για αναχώρηση προς το Ντουμπάι ετοιμαζόταν η Αγιάν Αλί όταν στις 14 Μαρτίου συνελήφθη από τις πακιστανικές αρχές στο αεροδρόμιο.

Στη βαλίτσα της βρέθηκαν 506.800 δολάρια σε μετρητά, ποσό σημαντικά υψηλότερο από τις 10000 δολάρια, που επιτρέπει η τοπική νομοθεσία να έχει μαζί τους όποιος ταξιδεύει.  

Μετά τη σύλληψη της η 22χρονη οδηγήθηκε στη φυλακή και παρότι οι πληροφορίες που διαρρέουν από τις αρχές είναι με το σταγονόμετρο,  τοπικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι το μοντέλο που έχει δουλέψει για το Magnum, τη L'Oreal και το Calvin Klein είναι μέλος κυκλώματος με άλλες πακιστανικές πολιτικές και καλλιτεχνικές προσωπικότητες το οποίος ξεπλένει βρώμικο χρήμα, διοχετεύοντας το σε λογαριασμούς στο εξωτερικό.  

Η ίδια αρνείται τις κατηγορίες παρότι ταξίδεψε 40 φορές στο εξωτερικό το τελευταίο διάστημα. Αναφέρει ότι τα χρήματα είναι νόμιμα και προήλθαν από την πώληση κάποιου ακινήτου. Ισχυρίζεται ότι δεν γνώριζε το τελωνειακό όριο στα αεροδρόμια.

Μέχρι στιγμής η Αγιάν έχει προσαχθεί 9 φορές ενώπιον του ανακριτή, φορώντας κάθε φορά διαφορετικά επώνυμα ρούχα. Αυτές οι εναλλαγές επώνυμων ενδυμάτων έχουν προκαλέσει αντιδράσεις και σχόλια για προνομιακή μεταχείριση μέσα στη φυλακή. Τοπικοί δημοσιογράφοι λένε ότι υπάρχει ένας "VIP πολιτισμός" πίσω από τα κάγκελα στην περίπτωση της 22χρονης στην οποία παρέχεται τηλεόραση και κινητό τηλέφωνο.  

Από την πλευρά τους οι αξιωματούχοι της φυλακής αρνούνται κάθε ευνοιοκρατία και διαβεβαιώνουν ότι η Ayyan συνυπάρχει με άλλους 10 φυλακισμένους (ορισμένοι για ναρκωτικά και δολοφονίες), ότι τρώει στην καντίνα και πως επιτρέπεται να δει την οικογένεια της δύο φορές την εβδομάδα.

Από την άλλη υπάρχουν κι εκείνοι που θεωρούν την 22χρονη θύμα ενός διεφθαρμένου συστήματος και απαιτούν την απελευθέρωση της μέσα και από το hashtag #FreeAyyan hashtag.   Όλα όμως θα κριθούν στην επίσημη δίκη που αρχίζει το νωρίτερο, στις 15 Ιουνίου. 

Πηγή: cnnhit.com

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ