Ο/η Bruce Jenner, πρώην Ολυμπιονίκης με μπούστο & κορσέδες σε σέξι εξώφυλλο του V.F

Η φωτογράφηση της Κέιτλιν Τζένερ -πρώην Μπρους Τζένερ- για το εξώφυλλο του Vanity Fair Ιουλίου σίγουρα θα ξαφνιάσει πολλούς, αφού η γυναίκα που εμφανίζεται να ποζάρει προκλητικά φορώντας μόνο ένα λευκό κορμάκι ελάχιστα θυμίζει τον διάσημο Αμερικανό Ολυμπιονίκη και πατριό της Κιμ Καρντάσιαν.

 

Ο Μπρους Τζένερ είχε δημιουργήσει σάλο όταν πριν λίγο καιρό ανακοίνωσε την απόφασή του να προχωρήσει σε εγχείρηση αλλαγής φύλου, έπειτα από σχεδόν 24 χρόνια γάμου με την Κρις Τζένερ (μητέρα της γνωστής τηλεπερσόνας Κιμ Καρντάσιαν). 

Αν και μέχρι πρόσφατα είχε ζητήσει να αναφέρονται σε αυτόν ως «Μπρους», ώσπου να ολοκληρωθεί η μεταμόρφωσή του, φαίνεται πως έφτασε επιτέλους η στιγμή να κάνει η «Κέιτλιν» το ντεμπούτο της. 

Όπως ανακοινώθηκε από το περιοδικό Vanity Fair, η Κέιτλιν Τζένερ μίλησε ανοιχτά στον δημοσιογράφο Μπαζ Μπίσιντζερ για όλους και για όλα, περιγράφοντας τις αγωνίες της και όλα τα στάδια που την οδήγησαν σε αυτήν την εντυπωσιακή μεταμόρφωση.

Η διάσημη φωτογράφος Άνι Λίμποβιτζ απαθανάτισε τις πρώτες πόζες της γενναίας Κέιτλιν που νιώθει πλέον ολοκληρωμένη γυναίκα, μετά από δεκαετίες εσωτερικής σύγκρουσης. 

Όπως λέει και η ίδια χαρακτηριστικά στο Vanity Fair: «Εάν είχα κρατήσει μυστικό αυτό το κομμάτι του εαυτού μου και δεν είχα κάνει ποτέ τίποτα, όταν έφτανε η μέρα του θανάτου μου θα σκεφτόμουν ότι χαράμισα της ζωή μου».

Άμεση ήταν η αντίδραση των Κένταλ, Κιμ και Κλοε Καρντάσιαν, οι οποίες επικρότησαν την απόφαση του πατέρα και πατριού τους.

Με αναρτήσεις τους στο Twitter οι νεαρές γυναίκες έκαναν λόγο για όμορφο εξώφυλλο και δήλωσαν υπερήφανες για την Κέιτλιν Τζένερ.  

Πηγή: washingtonpost.com

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ