Story: Φοιτήτρια έχει να ξυριστεί 8 χρόνια & δημοσιεύει φωτογραφίες της για να εμπνεύσει συνομήλικές της

Η Γιασμίν Γκασίμοβα είναι μία 19χρονη φοιτήτρια πανεπιστημίου που διαφέρει αρκετά από τις περισσότερες κοπέλες της ηλικίας της, τόσο εμφανισιακά όσο και πνευματικά. 

 

Η νεαρή κοπέλα που σταμάτησε πριν από οχτώ ολόκληρα χρόνια να ξυρίζεται και να κάνει αποτρίχωση, μίλησε πρόσφατα ανοιχτά για τους λόγους που την ώθησαν σε αυτήν την απόφαση αλλά και τις εμπειρίες της με τους άνδρες.

Η 19χρονη φοιτήτρια από τη Βρετανία αποφάσισε να μοιραστεί την ιστορία της μαζί με φωτογραφίες όπου επιδεικνύει περήφανα την πυκνή τριχοφυΐα της με σκοπό να εμπνεύσει και άλλες νεαρές γυναίκες να σταματήσουν να ταλαιπωρούν το σώμα τους για να προσελκύσουν την προσοχή των ανδρών.

Όπως αποκάλυψε η ίδια σε άρθρο της που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα της σχολής της, αποφάσισε να απαρνηθεί οριστικά τα ξυραφάκια όταν ήταν 11 χρονών και είχε ήδη εμφανίσει έντονη τριχοφυΐα.

«Σε μια κοινωνία που απαιτεί από τις γυναίκες να κάνουν αποτρίχωση, εγώ δεν ντρέπομαι να ομολογήσω ότι δεν το κάνω», γράφει η 19χρονη.

Η Γιασμίν αποκάλυψε ότι έχει πέσει θύμα bullying λόγω της τριχοφυΐας της. Όταν ήταν 10 ετών και εμφανίστηκαν οι πρώτες τρίχες στο άνω χείλος της, αρκετοί συμμαθητές της την κορόιδευαν. 

Ωστόσο, αυτό δεν την εμπόδισε να σταματήσει να ταλαιπωρεί το σώμα της μόλις έναν χρόνο αργότερα. «Σταμάτησα τελείως να αφαιρώ τις τρίχες μου γιατί αναπτύσσονταν πάρα πολύ γρήγορα και θα χρειαζόμουν μια ώρα κάθε μέρα για να τις εξαφανίσω από τα πόδια μου. Το ξυράφι ήταν μια τεράστια ταλαιπωρία για εμένα, καθώς ποτέ δεν αισθανόμουν άνετα, οι τρίχες γυρνούσαν προς τα μέσα και τα άτριχα πόδια μου δεν ταίριαζαν με το υπόλοιπο τριχωτό μου σώμα», συμπληρώνει.

Όσον αφορά στην αντιμετώπιση των ανδρών, η Γιασμίν ισχυρίζεται ότι είχε αρκετές σχέσεις τα τελευταία χρόνια και κανείς από τους συντρόφους της δεν είχε πρόβλημα με τις τρίχες της. Όπως αποκάλυψε η ίδια, μόνο ένα αγόρι της είχε προτείνει να ξυρίσει το στομάχι της, όμως όταν κείνη αρνήθηκε κατηγορηματικά εκείνος τελικά την αποδέχτηκε όπως ήταν

 

Όλες οι φωτό εδώ - Mirror.co.uk

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ