Topwoman η Τες Χόλιντεϊ 125 κιλά και σούπερ μόντελ με αυτοπεποίθηση! Φοράει το 50 νούμερο με κέφι

''Από την πρώτη στιγμή που την είδα έγινα θαυμάστρια της Τες Χόλιντεϊ. Δεν μιλάμε απλώς για ένα πανέμορφο σούπερ μόντελ...''

Με ύψος 1,67, βάρος 127 κιλά, και νούμερο 50, μου μοιάζει πολύ περισσότερο από ό,τι τα περισσότερα άλλα μοντέλα, ακόμα και από όσα λανσάρουν ρούχα για μεγάλα μεγέθη».

Αυτά γράφει η Λίζα Ρέσπερς, αρθρογράφος στο CNN, χαιρετίζοντας την επιτυχία της Τες στον κόσμο του μόντελινγκ. Το μόνο παράπονο της Ρέσπερς είναι ότι δεν βλέπει μαύρα μοντέλα για μεγάλα μεγέθη (plus size models).

Στυλίστρια και μπλόγκερ για θέματα μόδας, η Σούζαν Μόζες συμφωνεί με την Ρέσπερς. Ανέβασε φωτογραφίες έξι παχουλών μοντέλων με το hashtag «AllBeautyIsRelevant» (Ολη η ομορφιά είναι σχετική).

«Αγαπητό περιοδικό People, μια επανάσταση αρχίζει συνήθως με μια θεμελιώδη αλλαγή. Στο τελευταίο τεύχος για το "Σώμα" μιλάτε για την "Επανάσταση των μοντέλων για μεγάλα μεγέθη" χωρίς ούτε ένα όμορφο μαύρο παχουλό μοντέλο», έγραψε η Μόζες.

Η Χόλιντεϊ πόζαρε για το εξώφυλλο του περιοδικού People κάτω από τον τίτλο «Το πρώτο σούπερμοντελ που φοράει νούμερο 50 στον κόσμο!».

Ο κόσμος της μόδας επαναπροσδιορίζει τις ιδανικές αναλογίες, και η Χόλιντεϊ βάζει δυναμικά την παχυσαρκία στο παιχνίδι αποδεικνύοντας τελικά πως η μόδα αφορά πραγματικά όλες τις γυναίκες ανεξαρτήτως μεγέθους.

Το 29χρονο μοντέλο από το Μισισίπι είναι η πρώτη γυναίκα που, με νούμερο ρούχων 50, υπέγραψε συμβόλαιο με ένα από τα μεγαλύτερα πρακτορεία μοντέλων.

Το ανακοίνωσε η ίδια η Τες στον λογαριασμό της στο Instagram, όπου την ακολουθούν χιλιάδες ενθουσιασμένοι θαυμαστές, λέγοντας ότι ένα μεγάλο όνειρό της έγινε πραγματικότητα και πως πρόκειται για μία στιγμή-ορόσημο στη ζωή της.

Με τατουάζ τα οποία ανανεώνει συνεχώς πάνω στο κορμί της, η Τες έχει ήδη φωτογραφηθεί για μία καμπάνια των καλλυντικών Benefit και για τις σελίδες της ιταλικής Vogue.

Κατάφερε να υπογράψει ένα γιγαντιαίο συμβόλαιο με πρακτορείο μοντέλων και έγινε έμπνευση για πολλές γυναίκες σε όλο τον πλανήτη.

«Είμαστε το μόνο πρακτορείο που έχει ένα μοντέλο με τις δικές της διαστάσεις. Είναι μακράν η πιο παχουλή», είπε η ιδιοκτήτρια του MiLk Model Management.

Επιμέλεια Οπτικοποίησης: Ειρήνη Νικολοπούλου

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ