Βρείτε τα ελαστικά σας online εύκολα & γρήγορα - Η elastika-online.gr τώρα και στην Ελλάδα

H εταιρεία Delticom AG κορυφαίος προμηθευτής ελαστικών ηλεκτρονικά στην Ευρώπη, με σημαντική παρουσία στις διεθνείς αγορές, δραστηριοποιείται στην ελληνική αγορά πάνω από 10 χρόνια, από τον Νοέμβριο του 2004, με το ηλεκτρονικό της κατάστημα elastika-online.gr. 

Με εξειδικευμένα στελέχη, στενή και σταθερή συνεργασία με πολλούς ευρωπαϊκούς και διεθνείς κατασκευαστές έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη περισσότερων από 6 εκατ. πελατών παγκοσμίως.

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα elastika-online.gr διατίθενται 100 διαφορετικοί τύποι και πάνω από 25.000 μοντέλα ελαστικών για αυτοκίνητα, θερινά/χειμερινά και όλων των εποχών, φορτηγών, μοτοσικλέτας, ελαστικά για οχήματα με σύστημα ηλεκτρικής έλξης, off road, αγώνων ταχύτητας, λιμουζίνων, ελαστικά για αντίκες και runflat.

Ο πελάτης μπορεί ανά πάσα ώρα και στιγμή να συγκρίνει και να επιλέξει τα ελαστικά που χρειάζεται ενώ η εταιρεία αναλαμβάνει την αποστολή τους στην διεύθυνση του ή σε ένα από τα 230 συνεργάσιμα συνεργεία της υπηρεσίας σε όλο τον κόσμο, τα οποία με τη σειρά τους αποστέλλουν τα προϊόντα στον πελάτη και εν συνεχεία τα εγκαθιστούν στο όχημά του. Ταυτόχρονα το τμήμα χονδρικής πώλησης της Delticom εξυπηρετεί άμεσα και τις ανάγκες πελατών χονδρικής.

Το ελληνικό ηλεκτρονικό κατάστημα elastika-online.gr προσφέρει τις πιο ασφαλείς αγορές ελαστικών στις πιο ευνοϊκές τιμές. Η εταιρεία έχει καταφέρει να ξεχωρίσει στην ευρωπαϊκή αγορά για τις κατά 20 με 25% φθηνότερες τιμές ελαστικών σε σύγκριση με τα κατά τόπους καταστήματα. Όλες οι τιμές συμπεριλαμβάνουν Φ.Π.Α. και τα έξοδα αποστολής σε όλη την Ελλάδα (εξαιρούνται τα νησιά) ενώ οι τιμές συναρμολόγησης σύμφωνα με την περιοχή ξεκινούν από 7,00 ευρώ/ελαστικό.

Η εταιρεία είναι πάντα ενημερωμένη με τις τελευταίες και τις νεότερες εξελίξεις του κλάδου παραγωγής ελαστικών ενώ οι οδηγοί οπουδήποτε στην Ελλάδα μπορούν πλέον να βρουν γρήγορα, εύκολα και με ασφάλεια τα ελαστικά με τα χαρακτηριστικά που τους ταιριάζουν οποιαδήποτε στιγμή τα χρειαστούν.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ