Πολίνα Γκαγκάρινα: Η καλλονή Ρωσίδα της Eurovision που μεγάλωσε στην Ελλάδα

Στην Ελλάδα πέρασε τα πρώτα χρόνια της ζωής της η Πολίνα Γκαγκάρινα, η τραγουδίστρια από τη Ρωσία που ήταν ένα από τα μεγάλα φαβορί της Eurovision με το τραγούδι της A Million Voices. 

Η Γκαγκάρινα, ηθοποιός, τραγουδίστρια και συνθέτης, γεννήθηκε στη Ρωσία, αλλά μεγάλωσε στην Αθήνα, όπου πήγε σχολείο για κάποια χρόνια. Η μητέρα της εργαζόταν σε σχολείο χορού στην Αθήνα.

Μετά τον ξαφνικό θάνατο του πατέρα της, η Πολίνα και η μητέρα της επέστρεψαν στη Ρωσία, αλλά στη συνέχεια ήρθαν και πάλι στη χώρα μας. 

Τελικά -και μετά από επιμονή της γιαγιάς της- έμεινε μόνιμα στο Σαράτοφ της Ρωσίας.

Η τραγουδίστρια μιλά πολύ καλά ελληνικά. 

Πρόσφατα προκάλεσε την οργή του πατριάρχη Μόσχας και πασών των Ρωσιών Κύριλλου, όπου ευχήθηκε η χώρα του να χάσει στο διαγωνισμό της Eurovision προκειμένου να αποφευχθεί μία εισβολή των «τραγουδιστριών με τα γένια» στη Ρωσία τον επόμενο χρόνο, αναφερόμενος στη νικήτρια του περσινού διαγωνισμού, την Κοντσίτα Βουρστ από την Αυστρία.

Η Γκαγκάρινα είχε δεχθεί σφοδρές επικρίσεις από τους χρήστες των ιστότοπων κοινωνικής δικτύωσης αφότου ανήρτησε στο λογαριασμό της στο Instagram μία φωτογραφία όπου απεικονιζόταν να δίνει ένα φιλί στην τραγουδίστρια από την Αυστρία.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ