Μόσχα: Ρώσοι τουρίστες προσοχή - Οι ΗΠΑ ελέγχουν την κάθε σας κίνηση και... ίσως σας απαγάγουν!

Προειδοποίηση προς τους Ρώσους ταξιδιώτες απηύθυνε το υπουργείο Εξωτερικών της χώρας, προειδοποιώντας τους για τους κινδύνους που καραδοκούν από... την αμερικανική πλευρά!

Πιο συγκεκριμένα, στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι «Η αστυνομία των ΗΠΑ καταδιώκει Ρώσους πολίτες σε όλο τον κόσμο», κατηγορώντας με αυτόν τον τρόπο την Ουάσιγκτον ακόμη για απαγωγές Ρώσων πολιτών, κάνοντας αναφορά σε περιπτώσεις όπως αυτή του Βλαντιμίρ Ντρίνκμαν που εκδόθηκε από την Ολλανδία στις ΗΠΑ νωρίτερα αυτό τον χρόνο!

«Πιστεύοντας ότι είναι επιτρεπτό να κάνει ό,τι θέλει, η Ουάσιγκτον φτάνει μέχρι την απαγωγή πολιτών μας», αναφέρεται χαρακτηριστικά. «Η απειλή κράτησης ή σύλληψης βάση εντάλματος από αστυνομικές αρχές και ειδικές υπηρεσίες των ΗΠΑ σε τρίτες χώρες εξακολουθεί να υπάρχει ακόμη», σημειώνεται στην ανακοίνωση που περιείχε αποσπάσματα με οργισμένες εκφράσεις.

«Οι αμερικανικές αρχές συνεχίζουν την απαράδεκτη πρακτική να "καταδιώκουν" Ρώσους πολίτες σε όλο τον κόσμο, αγνοώντας τους κανόνες διεθνούς δικαίου και ασκώντας πιέσεις σε άλλες χώρες», τονίζει η ανακοίνωση

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ