Φιλανθρωπική εκδήλωση του Οργανισμού Lifeline Hellas για την μητέρα στο Μουσείο Γουλανδρή

Ήταν μια τρυφερή γεμάτη γυναικεία ευαισθησία εκδήλωση με θέμα "Μητέρα Γυναίκα Επαγγελματίας" του Οργανισμού Lifeline Hellas, που πραγματοποίησε φιλανθρωπικό γεύμα στο πάντα φιλόξενο Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας στην Κηφισιά, τον υπέροχο αυτό χώρο όπου η Πρόεδρος του Νίκη Γουλανδρή έχει προσφέρει εξαιρετικό έργο.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με την παρουσία της Πριγκίπισσας Αικατερίνης της Σερβίας, με μεγάλο φιλανθρωπικό έργο σε όλο τον κόσμο, η οποία με την ομιλία της συγκίνησε αναφερόμενη στον ρόλο της Μητέρας.

Ήταν η Γιορτή της μητέρας λίγες μέρες πριν και όλοι μας νιώσαμε ξανά και ξανά την αξία της με ένα λουλούδι στο χέρι...

H σύζυγος του Τούρκου Πρέσβη Zeynep Uras και η σύζυγος του Ελβετού Πρέσβη Christiane Amberg με την Πριγκίπισσα Αικατερίνη της Σερβίας και τον Δρ. Ζήση Μπουκουβάλα  

Την εκδήλωση άνοιξε μια δυναμική γυναίκα με πολλές δραστηριότητες η κομψή Έμη Τρίκαρδου η εταιρεία της οποίας (Beat Bespoke Services) μαζί με την Λίλα Βόγλη διοργάνωσε αυτή την όμορφη συνάντηση κυρίως γυναικών με καριέρα δημιουργία και έργο από όλους τους χώρους.

Όμορφη παρουσία που μας υποδεχόταν στην πόρτα ήταν η Άλκηστις Πρίνου-Μπουκουβάλα.

Η πρώην Υπουργός Μαριέττα Γιαννάκου,  με την μεγάλη της εμπειρία και από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο μίλησε για την γυναίκα μέσα στην πολιτική.

Μαρία Ξανθάκη και η Βασιλική 

Ο πρόεδρος της Lifeline Δρ. Μπουκουβάλας αναφέρθηκε στο σημαντικό φιλανθρωπικό έργο του σωματείου υπό την αιγίδα της Πριγκίπισσας Αικατερίνης και η κ. Π. Τσαντεκίδου, Πρόεδρος Εφετών τους ευχαρίστησε για την προσφορά τους στα παιδιά Στέγης Ανηλίκων "Καλός Ποιμένας".

Γιάννης Σαχίνης, Κέλλυ Ξυνή και Δρ. Έφη Αδαμοπούλου  

Η Alison Andrews με συγκίνηση μίλησε για τον ρόλο της μητέρας στις ζωές μας.

Ο βαρύτονος Ν. Καραγκιαούρης μας ταξίδεψε με όμορφες μελωδίες εμπνευσμένες από την μητέρα.

*Της Νικολέτας Βότση

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ