«Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου»: Η νέα ψυχαγωγική εκπομπή κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 18/5

Η νέα καθημερινή εκπομπή του Ant1 με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου», αποδεικνύει ότι η μαγειρική είναι πλέον… οικογενειακή υπόθεση! 

Σε αυτό το παιχνίδι, που κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 18 Μαΐου στον ΑΝΤ1 στις 17:45, η μαμά κάνει κουμάντο. Και στη συγκεκριμένη περίπτωση, όχι μία μαμά αλλά δύο!

Η συνταγή της εκπομπής είναι απλή, αλλά ιδιαίτερα απολαυστική: Δύο μαμάδες με βοηθούς τα παιδιά τους έχουν στη διάθεση τους συγκεκριμένο χρόνο για να φτιάξουν ένα πιάτο από μία αγαπημένη τους συνταγή, χωρίς όμως να πιάσουν οι ίδιες τις κουτάλες!

Το μόνο που θα κάνουν είναι να καθοδηγούν τα τέκνα τους στην παρασκευή της συνταγής και τα καμάρια τους… θα την εκτελούν. Στο τέλος, ο Έκτορας Μποτρίνι στο ρόλο του κριτή, αποφασίζει ποιο πιάτο είναι καλύτερο και η οικογένεια που το έχει μαγειρέψει, κερδίζει το χρηματικό έπαθλο της εκπομπής (500 ευρώ) και συνεχίζει να παίζει… την επόμενη μέρα!

Στο πρώτο επεισόδιο, η Νικολέτα Τσιστράκη με το γιο της Λουκά Ανδροβιτσανέα, αντιμετωπίζουν στη μάχης της κουζίνας την Μαργαρίτα Παρθένη και την κόρη της Νικολέτα Βάσκα!

Η Νικολέτα Τσιστράκη είναι 52 ετών, νοσηλεύτρια και ένα από τα δύο παιδιά της είναι ο Λουκάς. Έμαθε να μαγειρεύει σε ηλικία 13 ετών, αλλά ο γιος της δεν τη βοηθάει ποτέ. Ο Λουκάς είναι 28 ετών, έχει σπουδάσει νοσηλευτική, δεν ξέρει να μαγειρεύει και... δεν θέλει καν να μπαίνει στην κουζίνα!

Από την άλλη, η Μαργαρίτα Παρθένη είναι 39 ετών, ασχολείται με οικιακά και είναι μητέρα πέντε παιδιών. Λατρεύει τη μαγειρική και έχει μεγάλο αρχείο με συνταγές τις οποίες προσπαθεί να εξελίσσει συνεχώς. Η κόρη της Νικολέτα είναι 19 ετών, φοιτήτρια της ΑΣΟΕ και της αρέσει πολύ να ασχολείται με την κουζίνα μαθαίνοντας συνεχώς καινούργια πράγματα.

Ποια μαμά θα δώσει τις καλύτερες οδηγίες; Ποιο παιδί θα τις εκτελέσει πιο σωστά; Ετοιμαστείτε για την πρώτη αναμέτρηση στις 18 Μαΐου. Δράση, μαγειρική, γέλιο αλλά και αγωνία έρχονται κάθε απόγευμα στον ΑΝΤ1. Από Δευτέρα 18 Μαΐου και κάθε απόγευμα στις 17:45 θα γίνεται της μαμάς!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ