Σημειώστε: Ο Γιάννης Χαρούλης live στο θέατρο βράχων - να πάμε!

Ξεκινάει επισήμως τις καλοκαιρινές του εμφανίσεις με δύο συναυλίες, 8 και 9 Ιουνίου.

 

Γίνεται καλοκαίρι χωρίς άρωμα Κρήτης; Αυτό το έχει αναλάβει (εδώ και χρόνια) το «κοπέλι», που όσο περνάει ο καιρός, τόσο διευρύνει τη βάση του, ενώνοντας το λαούτο του με τον ηλεκτρισμό της γενιάς του. Μετά τη συναυλία που έδωσε στο Πανεπιστήμιο Πατρών με την ορχήστρα Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» (για το Ινστιτούτο Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Πολιτικής) μέσα στο Μάιο, το καλοκαίρι του ξεκινάει επισήμως με δύο συναυλίες, 8 και 9 Ιουνίου στο Θέατρο Βράχων «Μελίνα Μερκούρη» του Βύρωνα.

Ο sold out Γιάννης Χαρούλης (μήπως θα έπρεπε να είναι έτσι το παρατσούκλι του;) έκανε φέτος και την πρώτη του περιοδεία στην Ευρώπη για να πει κι εκεί «Χίλια Καλώς Εσμίξαμε» -ο τίτλος του διπλού live που κυκλοφόρησε μέσα στη σεζόν. Δεμένος με την παράδοση της Kρήτης σ’ αυτήν τη δουλειά (πιο πολύ από ποτέ), έδωσε και στις ζωντανές του εμφανίσεις ένα ανάλογο essence, έτσι ώστε ο λόγος του Ερωτόκριτου και των Ριζίτικων να γίνεται η πιο αναγνωρίσιμη συνισταμένη για να χτίσει την παράστασή του.

Μαζί του η δεμένη (νέα) ομάδα του: Λευτέρης Ανδριώτης (λύρα), Μιχάλης Καλκάνης (κοντραμπάσο), Κωσταντής Πιστιόλης (πνευστά), Θανάσης Τζίνγκοβιτς (κιθάρα), Πάνος Τόλιος (τύμπανα).

Info 

08 Ιουνίου 2015 
ΒΡΑΧΩΝ «ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ», 
Τηλ.: 210-7626438/7626738 
Και 9 Ιουνίου. Τιμή εισιτηρίων: 10€ φοιτητικό / ανέργων & 12 € γενική είσοδος. Ώρα: 21.00.

Πηγή: tospirto.net

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ