Ετοιμαστείτε για την Eurovision: Τα φαβορί, τα στοιχήματα & τα βίντεο τους

Σε χρονιά της μπαλάντας εξελίσσεται η φετινή Eurovision, αφού ανάμεσα στα 40 φετινά υποψήφια τραγούδια, τα χορευτικά κομμάτια μετρούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού.

Παρ’ όλα αυτά, ένα τέτοιο καταφέρνει να γίνει το απόλυτο φαβορί, ενώ δεν λείπουν και οι συμμετοχές-έκπληξη ή αυτές που αναμένεται να συζητηθούν. Ήδη άλλωστε τα γραφεία στοιχημάτων έχουν δώσει το έναυσμα για τον ανεπίσημο πόλεμο των εντυπώσεων, ενώ τα πρώτα video από τις γενικές πρόβες στη Βιέννη δίνουν μια σαφέστερη ιδέα για την τελική εικόνα και τη δυναμική κάθε συμμετοχής. Ποια είναι λοιπόν τα φαβορί σύμφωνα με τα στοιχήματα;

Ποιοι καλλιτέχνες ξεχωρίζουν, πού «κινείται» η Μαρία Έλενα Κυριάκου με το “One Last Breath” και τι άλλο θα δείτε στις οθόνες σας στους ημιτελικούς της 19ης – 21ης Μαΐου και φυσικά στον μεγάλο τελικό του Σαββάτου 23 Μαΐου;

Με μπαλάντα αγωνιζόμαστε φέτος, διαγωνιζόμενοι στον α’ ημιτελικό της Τρίτης για μια θέση στο show του Σαββάτου. Η Μαρία Έλενα Κυριάκου, νικήτρια του περσινού The Voice, μετά την πρώτη της πρόβα στη Βιέννη (δείτε απόσπασμα στο παρακάτω video), ανέβηκε αισθητά στους πίνακες των στοιχημάτων και πλασαρίστηκε στην πρώτη εικοσάδα – τα ποσοστά μάλιστα την θέλουν να περνά σχεδόν άνετα στον τελικό. Στα φωνητικά (που δεν είναι καθόλου άσχημα) ποντάρει η συμμετοχή της Ελλάδας, ενώ όπως θα δείτε, η σκηνική παρουσία είναι η δοκιμασμένη συνταγή: Ανεμιστήρας, μπλε χρώμα και δυνατά κυκλικά φώτα για φόντο.

Τα μεγάλα φαβορί

Παραπάνω βλέπετε το κομμάτι της Σουηδίας, που «δίνουν» όλα τα στοιχηματικά πρακτορεία ως αδιαφιλονίκητο φαβορί για την φετινή νίκη. Πρόκειται για ένα από τα λίγα (σχετικά) uptempo κομμάτια της χρονιάς, χωρίς να ξεχωρίζει ιδιαίτερα. Η συμμετοχή έχει ήδη συζητηθεί όμως και για παλιότερες ομοφοβικές δηλώσεις του νεαρού καλλιτέχνη, που δεν αναμένεται να… συγκινήσουν το σαφώς πιο gay oriented κοινό του θεσμού.

Πατήστε εδώ για να δείτε όλη τη συνέχεια - in2life.gr

Tags

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ