Φεστιβάλ Καννών: Το φόρεμα υπερπαραγωγή της συγκλονιστικής Λουπίτα Νιόνγκο & το old glamour της Ι. Ροσελίνι και της Κ. Ντενέβ

Ξεχωριστή παρουσία στην Κρουαζέτ ήταν εκείνη της Κατρίν Ντενέβ, η οποία πρωταγωνιστεί στο «Με το Κεφάλι Ψηλά» της Εμανουέλ Μπερκό, το οποίο άνοιξε το Φεστιβάλ, ενώ κολακευτικά σχόλια απέσπασαν η Ισαμπέλα Ροσελίνι και η Λουπίτα Νιόνγκο με το φόρεμα υπέρ - παραγωγή.

Η νικήτρια του Βραβείου Οσκαρ 2014  Lupita Nyong’o  επέλεξε ενα ζευγάρι σκουλαρίκια με ρόζ κουάρτς (13 καράτια) με ρουμπελίτες καί λευκά διαμάντια σε λευκό χρυσό 18 καράτια, ένα δακτυλίδι με αμέθυστο και τανζανίτες, τσαβορίτες καί λευκά διαμάντια σε λευκό χρυσό 18 καρατια.

 


Ένα δακτυλίδι με ακουαμαρίνα (5 καράτια) με αμέθυστους, τανζανίτες και λευκά διαμάντια σε λευκό χρυσό 18 καράτια, όλα από την συλλογή της Chopard Temptations Collection. Φόρεσε επίσης ενα κολιέ με λευκά διαμάντια χάντρες (42 καράτια) σε ρόζ χρυσό 18 καράτια και ενα δακτυλίδι με λευκό διαμάντι μαρκίζ σε λευκό χρυσό 18 καράτια.

Η Ιταλίδα ηθοποιός Ιsabella Rossellini φόρεσε ενα ζευγάρι σκουλαρίκια μέ ρουμπίνια (57 καράτια) σε ρόζ χρυσό 18 καράτια και ενα δακτυλίδι μέ ρουμπίνι (24 καράτια) σε ρόζ χρυσό 18 καράτια.


Ι. Ροσελίνι


Κ. Ντενέβ

Πηγή: dailymail.co.uk

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ