Η τρυφερή επιστροφή της Ελένης στα ροζ: Αδυνατισμένη και κομψή 40 μέρες μετά..

H Eλένη Μενεγάκη επέστρεψε σήμερα στα πλατό της εκπομπής μετά από 41 ημέρες απουσίας γιατί όλο αυτό το διάστημα ήταν δίπλα στο νεογέννητο μωράκι της.

Η παρουσιάστρια ήταν πιο ανανεωμένη από ποτέ και αρκετά αδυνατισμένη, στην έναρξη της εκπομπής θέλησε να ευχαριστήσει τους τηλεθεατές αλλά παράλληλα έκανε τη δική της εξομολόγηση. Ενώ, για την επιστροφή της επέλεξε ένα εντυπωσιακό μάξι φόρεμα που αναδείκνυε την αναδυνατισμένη σιλουέτα της.

«Καλησπέρα και με το καλό ο Μάιος, με το καλό η Άνοιξη και με το καλό το καλοκαίρι που έρχεται. Είμαι πάλι εδώ. Αυτά τα μαγικά πώς τα κάνω τόσα χρόνια στη ζωή μου, δε ξέρω. Ήθελα να ξεκινήσω λίγο μόνη διότι πρέπει να πούμε ορισμένα πράγματα μαζί και πρέπει να τα πούμε χωρίς να παρασυρθώ. Εννοείται ότι θέλω να τους ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου. Ήταν η πρώτη φορά που οι συνεργάτες μου κράτησαν μόνοι τους την εκπομπή. Ήμουν βεβαία ότι όλα θα κυλούσαν καταπληκτικά, όμορφα και αγαπησιάρικα. Ξέρω ότι σας έλειψα», ήταν τα λόγια της.

Και κατόπιν πρόσθεσε: «Φέτος ήταν μια αλλιώτικη χρονιά από τις προηγούμενες για εμένα. Έχω ξαναπεί μπορεί να μην μιλάμε, μπορεί να μην μπορώ, ή να μην θέλω να τα πω δημόσια μέσα από αυτήν την εκπομπή που μπορεί να έχει το όνομά μου αλλά δεν μου ανήκει! Είναι δικιά μου όσο είμαι εδώ!  Όταν δεν θα μια εδώ δεν θα είναι πια δικιά μου. Όταν δεν θα μια εδώ, δεν θα ναι πια δικιά μου. Ανήκει σε αυτό το κανάλι! Δεν θέλω να παίρνω το χρόνο, χώρο της εκπομπής μου, γιατί δεν θέλω να δίνω και κανένα δικαίωμα αν μπορώ, να πει οποιοσδήποτε ότι μπορεί να την μεταχειρίζομαι για να προβάλλω τον εαυτό μου ή οτιδήποτε άλλο.

Αφενός και αφετέρου γιατί  φέτος η αγωνία μου ήταν πιο μεγάλη από οποιαδήποτε φορά στη ζωή μου. Δεν χρειάζεται να μπω σε λεπτομέρειες. Εσείς ξέρετε πάρα πολύ καλά, όπως ξέρατε από την αρχή, όπως πραγματικά σας ευχαριστώ που ποτέ δεν με φέρατε σε δύσκολη θέση. Ποτέ! Όπου και να με συναντήσατε! Είτε μέσω από το twitter είτε μέσω από οποιανδήποτε άλλο τρόπο μπορούμε να επικοινωνήσουμε. Όλοι ξέρατε ότι ειδικά φέτος, εγώ χρειαζόμουν την δικιά σας θετική διάθεση, τη δικιά σας ενέργεια, τη δικιά σας αγάπη, γιατί η αγάπη μπορεί να καταφέρει τα πάντα! Θέλω να σας πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ!

Να ξέρατε πόσο σημαντική ήταν για μένα η δικιά μας σχέση όλο αυτό το χρόνο. Όπως τόσο σημαντική ήταν η σχέση μου με αυτά τα παιδιά που μπορεί να λέγονται συνεργάτες μου, που μπορεί να σας έχω πει ότι είναι η δεύτερη οικογένειά μου, είναι οι φίλοι μου, αλλά αυτά τα πράγματα αποδεικνύονται καλύτερα τις στιγμές που πραγματικά πρέπει να αποδειχτούν! Χωρίς λόγια…Άρα λοιπόν την αγωνία μου και την κάθε ημέρα που περίμενα να ολοκληρωθεί για να περάσει, την νιώθατε και εσείς, την νιώθανε και αυτοί!»

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ