Το νέο της πρόσωπο που είχε κάψει ο σύζυγος της αποκάλυψε ύστερα από 55 εγχειρήσεις η Κάρμεν Βλάντιν Τάρλετον - Συγκλονιστικές φωτό - βίντεο!

Έξι χρόνια μετά την παραμόρφωση που προκάλεσε στο πρόσωπό της η επίθεση με χημικά που δέχθηκε από το σύζυγό της η Κάρμεν Βλάντιν Τάρλετον αποκάλυψε το νέο της πρόσωπο στη Βοστώνη των ΗΠΑ.

Έξι χρόνια μετά την παραμόρφωση που προκάλεσε στο πρόσωπό της η επίθεση με χημικά που δέχθηκε από το σύζυγό της η Κάρμεν Βλάντιν Τάρλετον αποκάλυψε το νέο της πρόσωπο στη Βοστώνη των ΗΠΑ.



Η Κάρμεν υποβλήθηκε σε εγχείρηση μεταμόσχευσης προσώπου στη Βοστώνη τον περασμένο Φεβρουάριο και μίλησε δημοσίως για πρώτη φορά χθες σε συνέντευξη Τύπου που δόθηκε στο νοσοκομείο.

«Είμαι σε καλύτερη κατάσταση και ψυχικά, πνευματικά και συναισθηματικά, καλύτερη από αυτήν που θα μπορούσα να φανταστώ πριν από έξι χρόνια. Θέλω να μοιραστώ την εμπειρία μου και με άλλους ώστε να μπορέσουν και εκείνοι να βρουν το θάρρος να ξεφύγουν από τον δικό τους πόνο» δήλωσε η 44χρονη μητέρα δύο παιδιών που δέχτηκε την αποτρόπαια επίθεση με καυστική σόδα από τον τότε σύζυγό της Χέρμπερτ Ρότζερς, επειδή πίστευε ότι τον απατούσε με κάποιον άλλον.



Η αστυνομία βρήκε την Κάρμεν να προσπαθεί να βγάλει με νερό τη χημική ουσία από πάνω της, αλλά το πρόσωπό της είχε, ήδη, παραμορφωθεί.

Το 2009 ο Ρότζερς, που αποδέχθηκε την πράξη του και ομολόγησε την ενοχή του καταδικάστηκε σε 30 χρόνια φυλάκισης

Η Κάρμεν Τάρλετον έχει υποβληθεί σε 55 επεμβάσεις μέχρι σήμερα και στη διάρκεια της πρόσφατης μεταμόσχευσης προσώπου συμμετείχαν 30 χειρουργοί , που εργάστηκαν πάνω από 15 ώρες για να αντικαταστήσουν δέρμα, μύες, τένοντες και νεύρα.



Δωρήτρια ήταν μία γυναίκα από τη Μασαχουσέτη που πέθανε από έμφραγμα και στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε η Κάρμεν παραβρέθηκε και η κόρη της δωρήτριας, Μαρίντα Ράιτερ.



«Νιώθω ξανά την επιδερμίδα της μητέρας μου, μπορώ να βλέπω τις φακίδες της και μέσα από σένα, βλέπω τη μητέρα μου να συνεχίζει να ζει» είπε συγκινημένη η Μαρίντα που αγκάλιασε και φίλησε την Κάρμεν, η οποία εξαιτίας της επίθεσης έχασε και την όρασή της.


Η κόρη της Μαρίντα κρατάει την φωτογραφία πριν το τραγικό συμβάν

Η Κάρμεν, από την πλευρά της, ευχαρίστησε την οικογένεια Ράιτερ για το «συγκλονιστικό δώρο» που της χάρισε.



Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ