Eπιτέλους! Τα πρώτα δημόσια φιλιά του Bradley Cooper & της Ιρίνας Σάικ - τους τσακώσαμε να αγαπιούνται

Εκείνοι μπορεί να προσέχουν τα... νώτα τους, ακόμη, όμως οι παπαράτσι καραδοκούν και τη δουλίτσα τους την κάνουν μια χαρά!

Πλέον είναι σίγουρο. Με στοιχεία. Ο Μπράντλεϊ Κούπερ και η Ιρίνα Σάικ είναι ζευγάρι. Και μάλιστα δεν μπορούν να κρατήσουν τα χέρια τους μακριά ο ένας από τον άλλον!

"Ο ωραίος κι η ωραία" θα μπορούσε κάλλιστα να είναι η λεζάντα κάτω από τη φωτογραφία του του 40χρονου σταρ και της 22χρονης ρωσίδας καλλονής που, όπως φαίνεται είναι το τελευταίο καυτό ζευγάρι της σόουμπιζ.

Οι φήμες ακούγονται εδώ και λίγο καιρό, όμως να που πλέον έχουμε και... ντοκουμέντα.

Στο πρόσφατο Met Gala, τόσο ο Μπράντλεϊ όσο και η Ιρίνα έκαναν ότι δεν ήξεραν ο ένας τον άλλο. Προφανώς δεν είναι έτοιμοι για τα επίσημα φανερώματα. Στο πάρτι αργότερα, όμως, αυτόπτες μάρτυρες αποκάλυψαν ότι μόνο που δεν... ξέρετε τι... μπροστά σε όλο τον κόσμο! Τέτοιος έρωτας μιλάμε.

Ούτε εκεί, όμως υπήρξαν κάμερες. Την επομένη, βέβαια που το ζεύγος πήγε να δει μια θεατρική παράσταση στο Μπρόντγουεϊ, τα φλας άστραψαν και κατέγραψαν το πάθος που δεν μπορούσαν να συγκρατήσουν. Φιλιά, γελάκια και αγκαλίτσες στο φουλ. Ό,τι κάνουν δηλαδή όλοι οι φρεσκοερωτευμένοι που δεν νοιάζονται ποιος τους βλέπει.

Για την ιστορία -και περιμένοντας επίσημη κοινή εμφάνιση- πολύ σύντομα, να θυμίσουμε ότι η Ιρίνα χωρισε πρόσφατα από τον Κριστιάνο Ρονάλντο και ο Μπράντλεϊ από τη Σούκι Γουότερχαουζ.

Πηγή: dailymail.co.uk

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ