Έκτακτη σύσκεψη σύσκεψη της ελληνικής διαπραγματευτικής ομάδας υπό τον Βαρουφάκη

Από τη Ρώμη στις Βρυξέλλες μετέβη το βράδυ της Τετάρτης ο Γιάνης Βαρουφάκης ο οποίος συγκάλεσε σύσκεψη με την ελληνική διαπραγματευτική ομάδα στο Brussels Group.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, στη σύσκεψη θα γίνει συντονισμός και αποτίμηση της πορείας των διαπραγματεύσεων και των πολλαπλών επαφών που διεξήχθησαν σε όλα τα επίπεδα τις τελευταίες ημέρες και ώρες.

Παράλληλα ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών θα δώσει και οδηγίες για τους περαιτέρω χειρισμούς που θα απαιτηθούν, ενόψει του Eurogroup Group της ερχόμενης Δευτέρας. 

Σημειώνεται πως αύριο, Πέμπτη, ο κ. Βαρουφάκης θα είναι ο κεντρικός ομιλητής σε ειδική εκδήλωση του συνεδρίου European Business Forum (EBS) που θα πραγματοποιηθεί στις Βρυξέλλες.

Τίτλος της ομιλίας του θα είναι «Ένα σχέδιο για την ανάπτυξη της Ελλάδας σε μια Ευρωζώνη που ολοκληρώνεται», ενώ τον Έλληνα ΥΠΟΙΚ θα προλογίσει o αντιπρόεδρος και υπουργός Εξωτερικών της βελγικής κυβέρνησης, Didier Reynders. Ο κ. Βαρουφάκης θα συμμετάσχει σε πάνελ συζήτησης με θέμα «Οικονομική Σταθερότητα», μαζί με τον Επίτροπο Οικονομικών και Νομισματικών Υποθέσεων, Πιέρ Μοσκοβισί. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ